Top Ad unit

10 Mayıs Gönüllüler Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı

- Reklamlar -
10 MAYIS ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI

Bu hafta yeni bir dokunulmazlık ve yeni bir ada konseyi gerçekleştirilen survivor all star da 10 Mayıs Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllüler takımı ada konseyine gittiler. İşte 10 Mayıs Survivor ada konseyi ile ilgili detaylar.

10 Mayıs Pazar akşamı 49. bölüm ile ekranlarda olan Survivor All Star da nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve oyuna Anıl damgasını vurdu. Sakatlığından sonra tüm oyunlarda oynayan ve oldukça başarılı olan anıl bir çok oyun kazanmıştır. 10 Mayıs Pazar Ada konseyinde ise gönüllüler elenmesini istedikleri kişinin isimlerini yazdılar ve yazılan isimlerde en çok Sahra ismi çıktı. 

Ada konseyinde 4 oy Sahra'ya, 2 oy Nadya ve bir oyda Bozok'a çıktı. Bu durumda elenmek üzere seçilen ilk isim Sahra oldu ve bu hafta Sahra sms oylamasına kaldı. 13 Mayıs Çarşamba akşamı Gönüllüler takımında sms oylamasında birinci olan kişi elenmek üzre bir isim söyleyecek ve bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazanan Turabi olduğu için bir isimde o söyleyecek, böylelikle Gönüllüler sms oylaması 3 kişi arasında olacak. 

13 Mayıs Çarşamba akşamı bakalım Gönüllüler takımından kim elenecek. Gönüllüler takımı Sahra mı elenecek yoksa ismi söylenen diğer iki kişiden birimi elenecek tüm ayrıntılar burada olacaktır. Peki 10 Mayıs Pazar akşamı Gönüllüler takımı ada konseyinde kim kimin ismini yazdı.

10 Mayıs Ada Konseyinde Yazılan İsimler

10 Mayıs Ada Konseyinde Turabi SAHRA İsmini Yazdı.
10 Mayıs Ada Konseyinde Nadya SAHRA İsmini Yazdı.
10 Mayıs Ada Konseyinde Bozok SAHRA İsmini Yazdı.
10 Mayıs Ada Konseyinde Hilmicem SAHRA İsmini Yazdı.
10 Mayıs Ada Konseyinde Begüm BOZOK İsmini Yazdı.
10 Mayıs Ada Konseyinde Sahra NADYA İsmini Yazdı.
10 Mayıs Ada Konseyinde Hasan NADYA İsmini Yazdı.


Survivor all star 10 Mayıs ada konseyinde yazılan isimler yukarıdaki gibidir. Pazar akşamı ada konseyinde Acun Ilıcalı birde yeni bir değişiklikten bahsetti. Yarışmacılar bdaha önce erzak 2 haftada bir veriliyordu, şimdi ise artık erzak haftada bir verilecek ve oyu karşılığında verilecektir. Yani Erzak oyununu kazanan takım tam erzak alırken kaybeden takım ise dörtte birini alacaklar. Artık giderek zorlaşan Survivor da bakalım ilerleyen günlerde neler yaşanacak.

survivor 10 mayıs ada konseyi, survivor all star ada konseyinde kimin ismi yazıldı, gönüllüler ada konseyinde kimin ismini yazdılar, survivor da en çok kimin ismi yazıldı 10 mayıs, 10 mayıs pazar gönüllüler ada konseyi ayrıntıları, 10 mayısta en çok ismi yazılan, gönüllüler 10 mayıs sms sonuçları, 10 mayıs gönüllülerde smse kalan isim, gönüllülerden sahra mı elendi, nadya mı elendi,
- Reklamlar -
10 Mayıs Gönüllüler Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı Reviewed by PArasetamol on 12:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.