Top Ad unit

13 Mayıs Survivor All Star Kim Elendi, 13 Mayıs Gönüllüler SMS Sonuçları

- Reklamlar -
SAHRA MI, NADYA MI, BEGÜM MÜ ELENDİ?

13 Mayıs Çarşamba akşamı Survivor All Star da yine nefesler tutuldu ve elenen yarışmacının kim olduğu oldukça merak edildi. Tüm izleyenler tarafından merakla beklenen Survivor Gönüllüler sms sonuçları açıklandığı an sizlere sitemizden duyurduk. İşte 13 Mayıs Survivor elenen isimin kim olduğu hakkındaki bilgiler.

10 Mayıs Pazar akşamı gönüllüler ada konseyi sonucunda konseyde en çok ismi yazılan kişi Sahra olmuştu ve bu hafta gönüllüler takımı arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu ise Turabi kazanmıştı. Ada konseyinde ismi yazılan Sahra ilk aday oldu. 13 Mayıs Çarşamba akşamı yapılan eleme gecesinde ise survivor gönüllüler takımında en yüksek sms oyunu alan isim Hasan oldu ve haftanın birincisi seçildi. Çarşamba akşamı Hasan ve Turabi, Sahra'nın karşısına birer isim söylediler ve eleme 3 kişi arasında yapıldı.

13 Mayıs Çarşamba akşamı Hasan ve Turabi kimlerin ismini söyledi.

Gönüllüler takımı haftanın birincisi olan Hasan'ın söylediği isim Nadya oldu. Bireysel dokunulmazlığı olan Turabi de bu iki ismin karşısına Begüm ismini söyledi. Peki 13 Mayıs Gönüllülerde Sahra mı, Nadya mı, Begüm mü Elendi? İşte Detaylar.

13 MAYIS ELENEN İSİM NADYA OLDU

13 Mayıs Gönüllüler takımı sms halk oylamasında seçilen isimler arasında ve takım içerisinde en az oyu alan isim Nadya oldu. Yarışmalarda oldukça başarılı olan Nadya 13 Mayıs gönüllülerden elenen isim oldu. Nadyanın elenmesi ile birlikte gönüllüler takımından elenen beşinci kişi oldu. İşte 13 Mayıs Gönüllüler takımı sms sıralaması.

13 Mayıs Gönüllüler SMS Sıralaması

1- Hasan
2- Hilmicem
3- Turabi
4- Begüm
5- Sahra
6- Bozok
7- Nadya

survivor kim elendi, 13 mayıs survivorda kim elendi, 13 mayıs gönüllüler sms sonuçları, 13 mayıs survivor sms sıralaması, 13 mayısta kim elendi, survivor gönüllüler kim elendi, sahra mı elendi, Nadya mı elendi, begüm mü elendi, 13 mayıs kim elendi, sorvayvır kim elendi, sörvayvırda dün kim elendi
- Reklamlar -
13 Mayıs Survivor All Star Kim Elendi, 13 Mayıs Gönüllüler SMS Sonuçları Reviewed by PArasetamol on 09:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.