Top Ad unit

19 Mayıs Salı Ütopya Kim Elendi, Ütopya 19 Mayıs SMS Sonuçları

- Reklamlar -
ÜTOPYA 19 MAYIS SALI KİM ELENDİ

Her hafta Salı günleri ekrana gelen ve eleme gecesi yaşanan sevilen yarışma Ütopyada bu hafta yine bir eleme gecesi yaşanacak ve bir kişi ütopya ya veda edecek bilindiği gibi Pazartesi akşamları ütopya da kendi aralarında oylama yapan ve elenmek üzere isimler çıkaran yarışmacılar 18 Mayıs Pazartesi akşamı da oy kullanarak sms oylaması için isim belirlediler.

Son günlerde gergin ve tartışmalı günler geçiren ütopyalılar dün akşam yapılan oylamada da gergin anlar yaşadılar. Pazartesi akşamı yapılan oylamada ütopyada 3 isim elemeye kaldı. Ütopya oylamasında Meral Bahadır ve Kaan oylama için kalan isimler oldular.

İzleyiciler ve yarışmacılar tarafından da oldukça merak edilen ütopya sms sonuçları, kimin elendiğidir. Ütopya da Meral mi, Bahadır mı yoksa Kaan mı elenecek, yarışmaya bu akşam kim veda edecek hepsi bu akşam yayınlanacak olan 19 Mayıs Salı Ütopya yeni bölümde belli olacak. Sizlere yarışmadan kimin elendiği kimin ne kadar oy aldığı gibi bilgileri anlık olarak buradan paylaşacağız.

19 MAYIS SALI ÜTOPYA MERAL ELENDİ?

18 MAYIS ÜTOPYADA KİM KİME OY VERDİ

Ütopya Oylaması
Murat - Bahadır 3 Oy
Altar - Bahadır 3 Oy
Bahadır - Meral 3 Oy
Buket - Meral 3 Oy
Meral - Bahadır 3 Oy, Selin 2 Oy
Selin - Meral 1 Oy, Kaan 2 Oy
Kaan - Tuncay 1 Oy, Bahadır 2 Oy
Harun - Kaan 3 Oy
Tuncay - Kaan 1 Oy, Harun 1 Oy, Buket 1 Oy
Semih - Bahadır 2 Oy, Tuncay 1 Oy

Ütopya 18 Mayıs Oylama Sonuçları
BAHADIR 11 OY
MERAL 7 OY
KAAN 6 OY

18 Mayıs Pazartesi akşamı yapılan oylamada yarışmacılar oy kullandılar ve elemeye Meral, Bahadır Kaan kaldı. Peki bu 3 yarışmacıdan kim elenecek bu hafta ütopyadan kimin eleneceği ve Meral mı, Kaan mı, Bahadır mı elenecek 19 Mayıs Salı yani bu akşam belli olacaktır.

19 mayıs ütopyada kim elendi, 18 mayıs ütopyada kim elendi, 19 mayıs ütopya sms sonuçları, ütopya 19 mayıs elenen isim, ütopya meral mi elendi, kaan mı elendi, bahadır mı elendi, ütopya 19 mayıs meral mi kaan mı elendi, 19 mayıs ütopya kaan mı bahadır mı elendi, utopya 19 mayis eleme sonuclari, 19 mayis utopya sms sonuclari,
- Reklamlar -
19 Mayıs Salı Ütopya Kim Elendi, Ütopya 19 Mayıs SMS Sonuçları Reviewed by PArasetamol on 11:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.