Top Ad unit

20 Mayıs Survivor All Star Kim Elendi, 20 Mayıs Gönüllüler SMS Sonuçları

- Reklamlar -
HASAN MI, BOZOK MU, KİM ELENDİ?

20 Mayıs Çarşamba akşamı Survivor All Star da yine nefesler tutuldu ve elenen yarışmacının kim olduğu oldukça merak edildi. Tüm izleyenler tarafından merakla beklenen Survivor Gönüllüler sms sonuçları açıklandığı an sizlere sitemizden duyurduk. İşte 20 Mayıs Survivor elenen isimin kim olduğu hakkındaki bilgiler.

17 Mayıs Pazar akşamı gönüllüler ada konseyi sonucunda konseyde en çok ismi yazılan kişi Hasan ile Bozok olmuştu ve bu hafta gönüllüler takımı arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu ise Hilmicem kazanmıştı. Ada konseyinde ismi yazılan Bozok ve Hasan ilk aday oldu. 20 Mayıs Çarşamba akşamı yapılan eleme gecesinde ise survivor gönüllüler takımında en yüksek sms oyunu alan isim Hasan oldu ve haftanın birincisi seçildi. 20 Mayıs Çarşamba akşamı Hasan ve Bozok'un karşısına kimlerin ismi söylendi.

Gönüllüler takımı haftanın birincisi olan Hasan'ın söylediği isim Turabi oldu. Bireysel dokunulmazlığı olan Hilmicem de bu iki ismin karşısına Sahra ismini söyledi. Peki 20 Mayıs Gönüllülerde Hasan mı, Bozok mu Elendi? İşte Detaylar.
20 MAYIS ELENEN İSİM SAHRA OLDU

20 Mayıs Gönüllüler takımı sms halk oylamasında seçilen isimler arasında ve takım içerisinde en az oyu alan isim *** oldu. Yarışmalarda oldukça başarılı olan ... 20 Mayıs gönüllülerden elenen isim oldu. ...nın elenmesi ile birlikte gönüllüler takımından elenen altıncı kişi oldu. İşte 20 Mayıs Gönüllüler takımı sms sıralaması.

20 Mayıs Gönüllüler SMS Sıralaması

1- HASAN
2- TURABİ
3- BOZOK
4- SAHRA
5- BEGÜM
6- HİLMİCEM


survivor kim elendi, 20 mayıs survivorda kim elendi, 20 mayıs gönüllüler sms sonuçları, 20 mayıs survivor sms sıralaması, 20 mayısta kim elendi, survivor gönüllüler kim elendi, hasan mı elendi, bozok mı elendi, sahra mı elendi, 20 mayıs kim elendi, sorvayvır kim elendi, sörvayvırda dün kim elendi
- Reklamlar -
20 Mayıs Survivor All Star Kim Elendi, 20 Mayıs Gönüllüler SMS Sonuçları Reviewed by PArasetamol on 11:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.