Top Ad unit

24 Mayıs Galatasaray Beşiktaş Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu

- Reklamlar -
24 MAYIS GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI

Süper Toto Süper Lig de sona gelindi ve artık son iki haftanın maçları oynanmaya başladı. Şampiyonluk yarışı kızışırken takımlar ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar. Süper lig 33. hafta maçları oynanmaya devam ederken bu haftanın en önemli maçı olan Galatasaray Beşiktaş maçı oldukça merak edilmektedir.

Süper Ligin 33. haftasında Galatasaray Beşiktaş ile karşılaşıyor. Her iki takımın taraftarları da oldukça heyecanlı bir bekleyişe girmişlerdir. Bu haftanın en kritik ve önemli maçı olan Galatasaray Beşiktaş derbisi için nefesler tutuldu. Bu dev derbiyi yönetecek hakem ise Hüseyin Göçek oldu.

Galatasaray Beşiktaş maçı 24 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da Türk Telekom Arenada oynanacaktır. Maç LİG TV den yayınlanacaktır. 24 Mayıs Pazar Beşiktaş ve Galatasaray maçı tüm ayrıntıları maçın golleri takım kadroları ve maçın geniş özeti gibi tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. İşte Galatasaray Beşiktaş maçı ayrıntıları...

GALATASARAY 2 - 0 BEŞİKTAŞ JK  
  Goller
Dakika 11 Yasin Öztekin
Dakika 80 Sneijder  
Takım Kadroları
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Telles, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin, Burak
BEŞİKTAŞ: Cenk Gönen, Serdar, Sivok, Ersan, Motta, Atiba, Tolgay, Gökhan, Sosa, Olcay, Demba Ba

Beşiktaş ile Galatasaray arasında Süper Ligde daha önce toplam 37 maç yapılmıştır. Bu maçlardan 17 tanesini Galatasaray almıştır. Beşiktaş ise 10 maç almıştır. Geriye kalan 10 maç ise berabere bitmiştir.

galatasaray beşiktaş maçı, 24 mayıs galatasaray beşiktaş maçı, 24 mayıs galatasaray beşiktaş maçı ayrıntıları, galatasaray beşiktaş maçı kaç kaç bitti, galatasaray beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, galatasaray beşiktaş maçının golleri, galatasaray beşiktaş 24 mayıs, süper lig 24 mayıs beşiktaş galatasaray maçı bilgileri, galatasaray beşiktaş maçı 
- Reklamlar -
24 Mayıs Galatasaray Beşiktaş Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 08:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.