Top Ad unit

24 Mayıs Karabükspor Sivasspor Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu

- Reklamlar -
KARABÜKSPOR SİVASSPOR 24 Mayıs 2015

Süper Ligde artık sona yaklaşıldı ve şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam etmektedir. Ligin bitmesine 2 hafta kala Galatasaray liderliğini sürdürmektedir.
Süper lig maçları tüm hızıyla devam ederken Sivasspor Karabükspor ile bugün karşı karşıya geliyor. Şampiyonun kim olacağının belirlenmesi son haftaya kaldı ve bakalım lig nasıl sonuçlanacak.

33. haftanın kritik maçlarından olan Sivasspor Karabükspor maçı bugün saat 14:00 da başlayacak ve maçın hakemi Serkan Çınar olacaktır. Sivasspor bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi? Karabükspor Sivasspor maçı 24 Mayıs Pazar günü 14:00 da oynanacak.

24 Mayıs Pazar Sivasspor ve Karabükspor maçı tüm ayrıntıları maçın golleri takım kadroları ve maçın geniş özeti gibi tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. İşte Karabükspor Sivasspor maçı ayrıntıları...

KARABÜK 2 - 1 SİVASSPOR
Goller
Dakika 28 M. Yılmazer
Dakika 72 A. Özek
Dakika 76 S. Sow
Takım Kadroları
SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, İbrahim Öztürk, Ümit, Fatih, Burhan, Kadir, Adem, Mehdi, Aatıf, Batuhan
KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Murat, Yiğit, Tanju, Hakan, Musa, Viola, Furkan, Ahmet İlhan,Fatih

Sivasspor ve Karabükspor arasında Süper Ligde daha önce toplam 9 maç yapılmıştır. Bu maçlardan 5 tanesini de Sivasspor almıştır. Karabükspor da 4 maç almıştır. 

karabükspor sivasspor maçı, 24 mayıs sivasspor karabükspor maçı, 24 mayıs karabük sivas maçı ayrıntıları, sivasspor karabükspor maçı kaç kaç bitti, sivasspor karabükspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, sivasspor karabükspor maçının golleri, sivasspor 24 mayıs, süper lig 24 mayıs sivasspor karabükspor maçı bilgileri, sivasspor karabükspor maçı
- Reklamlar -
24 Mayıs Karabükspor Sivasspor Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 11:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.