Top Ad unit

Gülşen 2015 Bangır Bangır Albümü ve Albüm Şarkıları

- Reklamlar -
GÜLŞEN BANGIR BANGIR ALBÜM ŞARKILARI 2015

2015 yılı yaz albümleri gelmeye devam ediyor. Yaza damga vurmak için sanatçılar kolları sınavı ve birer birer albüm ve şarkılarını tanıtmaya devam ediyorlar. 2015 yılı için iddialı albümlerden bir tanesi Gülşen'den geldi. Gülşen 2015 Bangır Bangır ismini verdiği yeni albümü ve şarkıları ile ilgili detaylar yazımızın devamındadır.
Müzik dünyasının sevilen ismi olan Gülşen Bangır Bangır ismini verdiği yeni albümü ile tüm müzik marketlerde yerini aldı. Albümün çıktığı ilk günden beri büyük ilgi gören Gülşen Bangır Bangır albümünde toplamda 10 şarkı yer almaktadır.

Birbirinden güzel yeni 10 şarkının yer aldığı albümdeki tüm şarkıların sözleri ve müzikleri başarılı sanatçı Gülşen'e aittir. Albümün çıkış parçası olarak albümle aynı ismi taşıyan Bangır Bangır şarkısı seçilmiştir. Küba da muhteşem bir klip çekilen Bangır Bangır şarkısı en çok dinlenen şarkılar arasında yerini almıştır.

Gülşen bu yeni albümde Büyük hatırın var şarkısında Ozan Çolakoğlu ile beraber çalışmışlardır. Gülşen'in sevilen albümü olan 2015 Bangır Bangır albüm şarkılarının listesini ve tüm şarkıların sözleri sizler için derledik.

GÜLŞEN BANGIR BANGIR ALBÜM ŞARKILARI LİSTESİ

01. Gülşen Bangır Bangır Sözleri
02. Gülşen Bir Fırt Çek Sözleri
03. Gülşen Kara Liste Sözleri
04. Gülşen Dan Dan Sözleri
05. Gülşen Ellerinden Öper Sözleri
06. Gülşen Yıkım Kararı Sözleri
07. Gülşen Büyük hatırın Var (Ozan Çolakoğlu) Sözleri
08. Gülşen Parti Kur Oy Vereyim Sözleri
09. Gülşen En Sevdiğim Yanlışım Sözleri
10. Gülşen Can Yeleği Sözleri

Birbirinden güzel 10 şarkının yer aldığı 2015 Gülşen Bangır Bangır albümündeki şarkıların listesi yukarıdaki gibidir. Albümde yer alan şarkıların sözlerini ilerleyen günlerde şarkı isimlerinin yanındaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

gülşen bangır bangır, gülşen 2015 bangır bangır albümü, gülşen yeni albüm şarkıları, 2015 gülşen yeni albümü ve şarkı listesi, gülşen yeni albümünün ismi, gülşen yeni şarkı isimleri, gülşenin yeni albümündeki şarkıların isimleri, gulsen bangir bangir album sarkilari, gulsen 2015
- Reklamlar -
Gülşen 2015 Bangır Bangır Albümü ve Albüm Şarkıları Reviewed by PArasetamol on 09:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.