Top Ad unit

Medcezir Olcay (Gözde Kansu) Kimdir, Gözde Kansu Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
MEDCEZİR DİZİSİ OLCAY KİM?

Sevilen dizi Medcezir her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda yerini alırken, diziye yeni isimlerde katılmaya devam etmektedir. Geçtiğimiz haftalarda Medcezire yeni katılan kişi Gözde Kansu isimli oyuncu olmuştur.

Gözde Kansu Medcezir dizisinde, yayınevi sahibi olan Olcay karakterini canlandırmaktadır. Medcezir dizisinde Mert ve Uzay yaptıkları çizimleri bir yayın evi ile anlaşıp çizgi roman yapmaya karar vermelerin ardından Olcay karakteri ile tanışmışlardır. 

Medcezir dizi izleyicileri tarafından oldukça beğenilen ve sevilen isimler arasında yerini alan Gözde Kansu yani Olcay karakteri dizide en  çok aranan isimler arasındadır. Yazımızın devamında Gözde Kansu hakkındaki tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Medcezir dizisinde Olcay karakterini canlandıran oyuncu kim?

Gözde Kansu Kimdir 

Gözde Kansu, Medcezir dizisinde Olcay karakterini canlandıran oyuncudur. 23 Ağustos 1980 yılında İzmir’de doğmuştur. Anaokulu sırasında baleye başlamış. Okul hayatında, sürekli okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer aldı. İzmir Tevfik Fikret Lisesinde okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. “Oyuncu Dükkanı” adlı kast ajansındadır.
19 yaşında ailesiyle birlikte İstanbul’a geldi. Şarkıcı Sıla Gençoğlu çocukluk arkadaşıdır. Yazmayı öğrendiği günden beri şarkı sözü yazıyor. 2007 yılında “Dudaktan Kalbe” adlı dizide Nimet karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. “Haylaz Babam”, “Yeter Anne”, “Kurşun Yarası”, “Canım Annem”, “Cemile” ve “Mürüvvetsiz Mürüvvet” adlı dizilerin yanı sıra tiyatro ve kabarede de görev alan Kansu, “Issız Adam” filmiyle de gündeme geldi.

2013 yılının Ekim ayında Atv’de yayınlanan "Veliaht" yarışmasında sunuculuk yapmakta iken, giydiği dekolte kıyafeti, bakan Hüseyin Çelik’in beğenmemesi yüzünden işinden oldu. Gözde Kansu, 2013 yılında "Kutsal Bir Gün" adlı sinema filminde rol aldı. Gözde Kansu, 2014 yılında “Ankara'nın Dikmen'i” adlı dizide oynadı.

Film ve dizileri :
2014 - Ankara'nın Dikmeni (Tv dizisi)
2013 - Kutsal Bir Gün (sinema)
2011 - Al Yazmalim (Tv dizisi)
2010 - Hanımın Çiftliği (TV dizisi)
2009 - Bahar Dalları (TV dizisi)
2009 - Neşeli Hayat
2007 - Dudaktan Kalbe
2008 - Issız Adam
2006 - Cemile (TV dizisi)
2005 - Haylaz Babam (TV dizisi)
2005 - Kısmet (dizi) (TV dizisi)

medcezir dizisi olcay kim, medcezirdeki olcay kim, medcezir olcay, medcezir dizisi olcay resimleri, medcezir olcay gerçek ismi, medcezir olcay karakteri kaç yaşında boyu kaç, gözde kansu kimdir, gözde kansu biyografi, gözde kansu resimleri, gözde kansu kaç yaşında resimleri, gözde kansu boyu kilosu

Gözde Kansu Resimleri
- Reklamlar -
Medcezir Olcay (Gözde Kansu) Kimdir, Gözde Kansu Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 21:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.