Top Ad unit

15 Haziran Survivor All Star Kim Elendi, 15 Haziran Surivor SMS Sonuçları

- Reklamlar -
SURVİVORDA KİM ELENDİ 15 HAZİRAN 

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı yazdıkları isimlerin karşısına kimin çıkacağının belirlenmesi için bugün yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve bu sefer de dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kaybetti. 15 Haziran Pazartesi akşamı Survivor All Star da yine nefesler tutuldu ve elenen yarışmacının kim olduğu oldukça merak edildi. İşte 27 Mayıs Survivor elenen isimin kim olduğu hakkındaki bilgiler.

14 Haziran Pazar akşamı Ünlüler ada konseyi sonucunda konseyde en çok ismi yazılan kişi Serenay ile Merve olmuştu ve bu akşam ise dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde ismi yazılan kişi Hasan ve Hilmicem oldu. 15 Haziran Pazartesi akşamı yapılan eleme gecesinde ise survivor ünlüler ve gönüllüler takımında yazılan isimler arasında en az oyu alan isim survivordan elenen isim olacaktır.

Ünlüler takımında ismi yazılan ve elemeye çıkan 2 kişi Merve ve Serenay oldu. 15 Haziran akşamı dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler ise ada konseyinde Hilmicem ve Hasan ismini yazdılar ve elemeye kalan isimlerden bir tanesi oldu.

15 HAZİRAN ELENEN İSİM SERENAY OLDU

Gönüllüler takımı 15 Haziran Pazartesi akşamı gergin anlar yaşanan ada konseyinde oy kullanan gönüllüler takımı yarışmacıları yazdıkları isimler sonucunda en çok ismi yazılan kişi oldu. Bu isim sonucunda ise elemeye 3 isim kalmış durumda oldu ve geçen hafta yapılan survivor büyük oylama sonucuna göre en az oyu alan kişi Serenay oldu ve elenen isim oldu.


survivor kim elendi, 15 haziran survivorda kim elendi, 15 haziran ünlüler gönüllüler sms sonuçları, 15 haziran survivor sms sıralaması, 15 haziranda kim elendi, survivor ünlüler kim elendi, serenay mı merve mi hilmicem mi, hasan mı elendi, elendi, hasan mı elendi, serenay mı elendi, 15 haziran kim elendi, sorvayvır kim elendi, sörvayvırda dün kim elendi
- Reklamlar -
15 Haziran Survivor All Star Kim Elendi, 15 Haziran Surivor SMS Sonuçları Reviewed by PArasetamol on 23:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.