Top Ad unit

19 Haziran Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, 19 Haziran Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı

- Reklamlar -
19 HAZİRAN ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI
www.sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
Bu hafta yeni bir dokunulmazlık ve yeni bir ada konseyi gerçekleştirilen survivor all star da 19 Haziran Cuma günü oynanan dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve ada konseyinde kimin ismi yazıldı. İşte 19 Haziran Survivor ada konseyi ile ilgili detaylar.

19 Haziran Cuma akşamı yeni bölüm ile ekranlarda olan Survivor All Star da nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve kaybeden takım Ada konseyinde elenmesini istediği isimleri yazdılar.

Bu akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde Hakan ismini yazdılar. Bu akşam seçilen Hakan isminin karşısına ise çıkacak isim yine dokunulmazlık oyunu sonucu belli olacak yani yarın 20 Haziran Cumartesi günü oynanacak dokunulmazlık oyunu sonucunda belli olacak.

Peki 19 Haziran Cuma akşamı ada konseyinde kim kimin ismini yazdı.

19 HAZİRAN ADA KONSEYİNDE
HAKAN
ADI YAZILDI
www.sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
19 Haziran Ada Konseyinde Yazılan İsimler

Merve HAKAN ismini yazdı
Hakan MERVE ismini yazdı
Doğukan HAKAN ismini yazdı

Survivor all star 19 Haziran ada konseyinde yazılan isimler yukarıdaki gibidir. Bu akşam seçilen için sms oylaması yapılmayacak ve bu isimin karşısına da 19 Haziran akşamı oynanan oyun sonucunda bir isim seçilecek ve eleme büyük oylamada kim az oy almışsa o elenecektir.

survivor 19 haziran ada konseyi, survivor all star ada konseyinde kimin ismi yazıldı, ünlüler ada konseyinde kimin ismini yazdılar, survivor da en çok kimin ismi yazıldı 19 haziran, 19 haziran cuma ada konseyi ayrıntıları, 19 haziranda en çok ismi yazılan, ünlüler 19 haziran sms sonuçları, 19 haziran smse kalan isim,
- Reklamlar -
19 Haziran Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, 19 Haziran Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı Reviewed by PArasetamol on 23:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.