Top Ad unit

2015 Anasınıfı Kayıtları Ne Zaman, Anaokulu Kayıt Tarihleri Ne Zaman 2015

- Reklamlar -
2015 ANAOKULU KAYITLARI

Bu sene 48 aylık ile 66 aylık arasındaki çocukların alınacağı anaokulu için veliler şimdiden kayıt işlemleri için harekete geçti. Anaokulu kayıtları Haziran ayının ikinci haftasında başlıyor. Anaokulları zorunlu olmadığı gibi kayıt yaptırmak isteyen veliler çocuklarını adreslerine en yakın okullara kayıt ettirebilecekler.

Ön kayıt yaptırdıktan sonra da Temmuz ayı başında başlayacak olan kesin kayıtlar için velilerden bazı belgeler istenmektedir. Okulların kontenjanları sınırlı olduğu için ön kayıt ve kesin kayıt tarihleri arasında velilerin acele etmeleri gerekmektedir. Veliler bu kayıt işlemlerinin yanı sıra anaokulu kayıt paralarını ve aidatların kaç para olacağını merak etmektedirler.

Bizde sizler için tüm bu kayıt işlemlerinde merak edilen ve anaokulu kayıt parası ne kadar gibi sorulan soruların cevaplarını derledik.

2015 ANASINIFI KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 
Anasınıfı, Anaokulu Ön Kayıt için Gerekli Olan Belgeler: 
Öğrenci Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi 
Öğrenci Velisi Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi 
Nüfus Kayıt Örneği Öğrenci Fotoğrafı 
Aşı karnesi
Anasınıfı Ön Kayıt Başvuru Formu (Okuldan Verilecek) 
Kırtasiye malzemeleri 

2015 ANASINIFI KAYIT ÜCRETİ VE AİDATLARI 

Çocuklarının eğitimi için anasınıfına kayıt ettirmek isteyen veliler anasınıfı ücretlerini de merak ediyor. Anasınıfı ücretleri ne kadar, 2015 anasınıfı ücreti tam gün ve yarımgün ücreti kaç tl. Anasınıfı kayıtlarında genellikle kayıt ücreti alınmaz fakat devlet okullarında okulların daha iyi hale getirilebilmesi için gönüllü bağış alınabilir. Bunun dışında ana sınıfları zorunlu olmadığı için kaymakamlık tarafından yemekli ve yemeksiz olarak her yıl bir ücret belirlenir. 

Bu sene ana sınıfı aylık aidatları yemeksiz taban fiyatı 80 TL civarında olması bekleniyor. Tabi okulun durumuna göre bu fiyat değişebilir. 

Ayrıca yemekli okullarda 100 TL den başlayacaktır... 
Bu verilen fiyatlar tahmini fiyatlardır, Kayıt esnasında okullardan kesin bilgileri alabilirsiniz.

ANAOKULLARI TAM GÜN MÜ YARIM GÜN MÜ? 
Genellikle Devlet İlkokul ve Ortaokul bünyesinde bulunan anasınıfları ikili eğitim yapmakta. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde yeterli okul olmadığı için çoğu anasınıfı ikili eğitim veriyor. Sabahçı ve öğlenci olmak üzere iki gruba ayrılıyor. 

Sabahçı anasınıfları sabah saat 8 gibi eğitime başlıyor ve 12:30 gibi eğitimi son buluyor. 

Öğlenci grup ise 13:00 gibi eğitime başlıyor ve 17:00 gibi eğitim son buluyor. Tabi tam gün eğitim veren okullar da mevcut. İstanbulda bazı bağımsız anaokulları Sabah 8:00 17:00 arası tam gün eğitim verebiliyor. Sabah gelen öğrenci öğleden sonra kulüp etkinliklerine kalabiliyor. Tabi bu durumda okulun aldığı aylık ücrette değişiyor. Genel de tam gün eğitim veren anaokullarında yarım gün 100 TL, Tam gün ise 350 TL civarında değişiyor...

anasınıfı kayıtları ne zaman, anasınıfı kayıt için gerekli belgeler, anaokulu kayıt işlemleri ne zaman başlıyor, anaokulu kayıt parası ne kadar, 2015 anaokulu kayıt için gerekli belgeler, ana sınıfı kayıt ücreti kaç para, anaokulu tam gün yarım gün parası ne kadar, çocuğum hangi anaokuluna kayıt olacak, anaokulu zorunlumu, 2015 anasınıfı ön kayıt kesin kayıt tarihleri,
- Reklamlar -
2015 Anasınıfı Kayıtları Ne Zaman, Anaokulu Kayıt Tarihleri Ne Zaman 2015 Reviewed by PArasetamol on 10:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.