Top Ad unit

28 Haziran Survivor Kim Elendi, Survivor All Star 28 Haziran Kim Elendi SMS Sonuçları

- Reklamlar -
survivor-25-haziran-kim-elendi
SURVİVORDA KİM ELENDİ 28 HAZİRAN 
sonhaberler2.blogspot.com
Turabi ve Hilmicem'in adını yazdırdığı Kıbrıs finali için diğer iki kişinin kim olacağı bu akşam belli olacak ve finale kalan 4 ismin kim olacağı belli olacak.
Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmicem garantileyen 2. isim olurken bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında ise hem adadan elenen isim belli olacak ve hemde finale kalanlar belli olacak.

28 Haziran Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda ilk elenen isim Merve oldu ve Begüm ile Hasan 2.dokunulmazlık oyununa geçtiler ve gözleri kapalı sayı yerleştirme oyunu oynadılar. Bu oyunuda Begüm kazandı ve finale giden 3. isim oldu.

Geriye Kalan Hasan ve Merve sms oylamasına kaldılar ve ikisi arasında en yüksek sms oyunu alan kişi finale giden dördündü isim olacak ve diğer isim ise elenen isim olacaktır. 28 Haziran Pazar akşamı Survivor All Star da yine nefesler tutuldu ve elenen yarışmacının kim olduğu oldukça merak edildi. İşte 28 Haziran Survivor elenen isimin kim olduğu hakkındaki bilgiler.
Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda kaybeden 2 isim Hasan ve Merve oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Hasan ve Merve için yapılan sms oylaması sonucunda en çok oyu kim aldı, 28 haziran survivor kim elendi ve survivor da finale gidenler kimler ibi tüm merak edilenler yazımızın devamındadır.

28 HAZİRAN ELENEN İSİM HASAN OLDU

Bu haftaki oynanan iki dokunulmazlık oyununda birinci oyunu kazanan Hilmicem oldu. İkinci oyunu ise Begüm kazandı ve geriye kalan Hasan ve Merve için yapılan SMS oylaması sonucunda en çok oyu alan isim Merve oldu. Adadan elenen isim ise Hasan oldu.
 sonhaberler2.blogspot.com
survivor kim elendi, 28 haziran survivorda kim elendi, 28 haziran hasan merve sms sonuçları, 28 haziran survivor sms sıralaması, 28 haziranda kim elendi, survivor hasan merve kim elendi, hasan mı merve mi elendi, hasan mı elendi, merve mi elendi, 28 haziran kim elendi, sorvayvır kim elendi, sörvayvırda dün kim elendi, survivor merve mi elendi, 28 haziran survivor all star kim elendi
- Reklamlar -
28 Haziran Survivor Kim Elendi, Survivor All Star 28 Haziran Kim Elendi SMS Sonuçları Reviewed by PArasetamol on 22:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.