Top Ad unit

31 Mayıs Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, 31 Mayıs Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı

- Reklamlar -
31 MAYIS ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI

Bu hafta yeni bir dokunulmazlık ve yeni bir ada konseyi gerçekleştirilen survivor all star da 31 Mayıs Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve ada konseyinde kimin ismi yazıldı. İşte 31 Mayıs Survivor ada konseyi ile ilgili detaylar.

31 Mayıs Pazar akşamı yeni bölüm ile ekranlarda olan Survivor All Star da nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve elenen kişinin hangi takımdan olacağı belli oldu. 31 Mayıs Pazar akşamı kaybeden takım Ada konseyinde elenmesini istediği isimleri yazdılar.

31 Mayıs Pazar dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler oldu ve ada konseyinde elenmek üzere yazılan isimlerde en çok ismi çıkan kişi Hasan oldu. Bu haftanın elenmesi için ilk aday belli olurken Hasan bu hafta Sms oylamasına kaldı. Ayrıca 31 Mayıs pazar akşamı Gönüllüler takımı için sms oylaması yapıldı ve Gönüllüler takımı sms oylama sonuçları 3 Haziran Çarşamba akşamı açıklanacaktır. Peki 31 Mayıs Pazar akşamı ada konseyinde kim kimin ismini yazdı.

31 Mayıs Gönüllüler Ada Konseyinde Yazılan İsimler
Survivor Turabi HASAN İsmini Yazdı
Survivor Hilmicem HASAN İsmini Yazdı
Survivor Begüm BOZOK İsmini Yazdı,
Survivor Hasan BOZOK İsmini Yazdı
Survivor Bozok HASAN İsmini Yazdı

Survivor all star 31 Mayıs ada konseyinde yazılan isimler yukarıdaki gibidir. Bu hafta SMS oylamasında birinci olan kişi kimin ismini söyleyecek, birde takım içi bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi kimin ismini söyleyecek. Artık giderek zorlaşan Survivor da bakalım ilerleyen günlerde neler yaşanacak.

survivor 31 mayıs ada konseyi, survivor all star ada konseyinde kimin ismi yazıldı, gönüllüler ada konseyinde kimin ismini yazdılar, survivor da en çok kimin ismi yazıldı 31 mayıs, 31 mayıs pazar ada konseyi ayrıntıları, 31 mayısta en çok ismi yazılan, gönüllüler 31 mayıs sms sonuçları, 31 mayıs smse kalan isim,
- Reklamlar -
31 Mayıs Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, 31 Mayıs Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı Reviewed by PArasetamol on 00:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.