Top Ad unit

7 Haziran Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, 7 Haziran Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı

- Reklamlar -
7 HAZİRAN ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI
Bu hafta yeni bir dokunulmazlık ve yeni bir ada konseyi gerçekleştirilen survivor all star da 7 Haziran Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve ada konseyinde kimin ismi yazıldı. İşte 7 Haziran Survivor ada konseyi ile ilgili detaylar.

7 Haziran Pazar akşamı yeni bölüm ile ekranlarda olan Survivor All Star da nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve elenen kişinin hangi takımdan olacağı belli oldu. 7 Haziran Pazar akşamı kaybeden takım Ada konseyinde elenmesini istediği isimleri yazdılar.

7 Haziran Pazar dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler oldu ve ada konseyinde elenmek üzere yazılan isimlerde en çok ismi çıkan kişi Anıl oldu. Bu haftanın elenmesi için ilk aday belli olurken Anıl bu hafta Sms oylamasına kaldı. Ayrıca 7 Haziran pazar akşamı Ünlüler takımı için sms oylaması yapıldı ve Ünlüler takımı sms oylama sonuçları 10 Haziran Çarşamba akşamı açıklanacaktır. Peki 7 Haziran Pazar akşamı ada konseyinde kim kimin ismini yazdı.

KONSEYDE İSMİ YAZILAN ANIL OLDU...
7 Haziran Ada Konseyinde Yazılan İsimler

Merve Serenay ismini yazdı
Anıl Serenay ismini yazdı
Hakan Anıl ismini yazdı
Doğukan Anıl ismini yazdı
Serenay Anıl ismini yazdı

Survivor all star 7 Haziran ada konseyinde yazılan isimler yukarıdaki gibidir. Bu hafta SMS oylamasında birinci olan kişi kimin ismini söyleyecek, birde takım içi bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi kimin ismini söyleyecek. Artık giderek zorlaşan Survivor da bakalım ilerleyen günlerde neler yaşanacak.

survivor 7 haziran ada konseyi, survivor all star ada konseyinde kimin ismi yazıldı, ünlüler gönüllüler ada konseyinde kimin ismini yazdılar, survivor da en çok kimin ismi yazıldı 7 haziran, 7 haziran pazar ada konseyi ayrıntıları, 7 haziranda en çok ismi yazılan, ünlüler gönüllüler 7 haziran sms sonuçları, 7 haziran smse kalan isim,
- Reklamlar -
7 Haziran Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, 7 Haziran Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı Reviewed by PArasetamol on 13:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.