Top Ad unit

Kalbim Yangın Yeri Volkan (Kaan Yıldırım) Kimdir, Kaan Yıldırım Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
KALBİM YANGIN YERİ VOLKAN KİMDİR
sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
Kalbim Yangın Yeri dizisi izleyici ile buluştu. Başrollerinde Kaan Yıldırım, Hande Soral ve Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı Kalbim Yangın Yeri dizisinde yer alan oyuncular izleyişci tarafından merak edilmektedir.

Kaan Yıldırım, Kalbim Yangın Yeri dizisinde Volkan karakterini canlandırmaktadır. Oyunculuğu ve yakışıklığı ile dikkat çeken Kaan Yıldırım hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Kalbim Yangın Yeri Volan kimdir ve Kaan Yıldırım kimdir kaç yaşında gibi bilgiler yazımızdadır.

Kalbim Yangın Yeri Dizisi Volkan Karakteri Kimdir?

Kaan Yıldırım Kimdir
sonhaberler2.blogspot.com'a aittir
Kalbim Yangın Yeri dizisinde Volkan karakterini canlandıran Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Genç oyuncu eğitimini İngiltere, Londra’da bulunan Brunel Üniversitesi Pazarlama bölümünde tamamladı ve Türkiye’ye geri döndü. Eğitimi aldığı meslek yerine oyunculuk yapmayı tercih eden yakışıklı oyuncu kısa bir süre önce Kanal D ekranlarında yayınlanan “Kayıp” dizisinde rol aldı. Bu dizi genç oyuncunun kariyerinin başladığı ilk yapım oldu.

Kayıp dizisinde gösterdiği başarılı oyunculuk performansı ile beğenilen Kaan Yıldırım daha sonra ise “Ulan İstanbul” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide “Ferdi” adlı bir genci canlandıran Kaan Yıldırım bu karakter ile kimsesiz büyümüş ve zenginden alıp fakire veren bir hırsızlık çetenin üyesi olan bir genci canlandırdı. Yakışıklılığı ve oyunculuk performansı ile beğenilen Kaan Yıldırımın boyu 1,80 ve kilosu ise 70 kilodur. 


Kaan Yıldırım Yaşı: 29

Kaan Yıldırım Boyu: 1,80
Kaan Yıldırım Kilosu: 70

Kaan Yıldırım Resimleri
- Reklamlar -
Kalbim Yangın Yeri Volkan (Kaan Yıldırım) Kimdir, Kaan Yıldırım Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 19:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.