Top Ad unit

Anlamlı Güzel Cuma Mesajları, Cuma SMS'leri, Kısa Cuma Mesajları

- Reklamlar -
anlamli-cuma-mesajlari
CUMA MESAJLARI

Günler içinde en hayırlı ve mübarek olan Cuma gününüzü tebrik eder hayırlı cumalar dileriz. Diğer günlerden önemli olan Cuma gününün anlamı, Adem aleyhisselam cuma günü yaratılmış, cuma günü cennete girmiş ve cuma günü dünyaya gönderilmiştir. Kıyamette cuma günü kopacaktır.

Bu yüzden Cuma günleri günah işlenmemeli ve cuma günü ibadetle geçirilmelidir. Cuma günü tüm müslümanların ortak olarak buluştuğu cuma namazı ile tamamlanmaktadır.

19 Haziran Cuma gününün bir diğer önemli nedenlerinden biri ise ramazan ayının ilk cuma günüdür. Cuma günleri herkes sevdiklerine akraba eş ve dostlarına anlamlı güzel cuma mesajları göndererek cuma gününü daha anlamlı kılmaktadırlar. Bu nedenle bizde sizler için en güzel anlamlı ve kısa cuma mesajlarını derledik. Yazımızın devamındaki Cuma mesajlarını facebok, twitter ve mesaj olarak gönderebilirsiniz.



En Güzel Cuma Mesajları

*DuaIarın geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin..Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ..Hayırlı Cumalar.

*Allah’ım! Ruhumu daraltma, kalbimi karartma, darda koyup aratma, Hak yolundan saptırma, beni senden başkasına yalvartma.. (amin..) Hayırlı Cumalar.

*Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et Allah için. cumanız mübarek olsun.

*Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan yaradana sığınki sefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı CumaIar.

*Ey Rabbim! GözIerimden sevgiyIe bakan ışıkIarı eksik etme, hayırIarı görmeyi ve her yaratıIanı senden doIayı sevmeyi nasip et! Amin. HayırIı CumaIar.


*Yüce Rabbim..! Omuzumuzda onca günah yüküyIe, sana açtık ellerimiz..! Derinden bir of değiI, yürekten bir af diIiyoruz..! HayırIı CumaIar.

*Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Cumanız Mübarek Olsun

*Allah’ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

*Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine oLsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.

*Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

*Rabbim dünyada sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşamayı ahirette ise cennet bahçelerinde olmayı Peygamber Efendimizin bütün ümetine nasip eylesin inşaIIah. Amin ve hayırlı cumalar.

*Allah’ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

*MeLekler daima duacınız olsun… Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun… Sevgili Peygamberimiz, şefaatçiniz olsun… Cumanız mübarek olsun…

*Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

*Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız Mübarek Olsun!

*Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

*Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi biLensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Hayırlı cumalar

*Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

*Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostLar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun…

*Bildirdiğin ve yaydığın  o büyük Kur’an-I Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap… Hayırlı Cumalar…

*Bir dua gönderiyorum hepinize, sağIık, mutIuIuk, huzur oIsun, sevdikIeriniz yanınızda, dünyanız barış doIsun, AIIah’ın seIamı üzerinize oIsun hayırIı cumaIar diIerim.

facebook cuma mesajları, twitter cuma mesajları, anlamlı cuma mesajları, yeni cuma mesajları, resimli güzel cuma mesajları, cuma mesajı gönderme, en güzel cuma mesajları, anlamlı ve güzel cuma smsleri, cuma sms, 19 haziran cuma mesajları, 19 haziran güzel cuma sözleri, cuma sözleri resimleri,
- Reklamlar -
Anlamlı Güzel Cuma Mesajları, Cuma SMS'leri, Kısa Cuma Mesajları Reviewed by PArasetamol on 10:01 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.