Top Ad unit

Sen Benimsin Nağme (Rüveyda Öksüz) Kimdir - Rüveyda Öksüz Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
rüveyda-oksuz-kimdir
SEN BENİMSİN DİZİSİ NAĞME
sonhaberler2.blogspot.com
Müzik dünyasındaki başarısı kadar oyunculuk yeteneği de oldukça başarılı olan Gökhan Keser yepyeni bir dizi ile ekranlarda olamaya devam ediyor. Gökhan Keser'in yeni dizisinin adı ise Sen Benimsin isimli yeni dizidir.

Başrollerinde Gökhan Keser ve 2013 Türkiye güzeli Rüveyda Öksüz'ün yer aldığı Sen Benimsin dizi oyunları arasında Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman, Özgül Kavruk, Ruhi Sarı, Buket Dereoğlu gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan merakla beklenen Sen Benimsin dizisinin müziklerini ise dizi müziklerinde usta bir isim olan sevilen sanatçı Kıraç yapmaktadır. Sen Benimsin dizisi Fox Tv de başlıyor. Dizi oyuncuları içerisinde ise Nağme isimli oyuncu oldukça dikkat çekmektedir. Nağme karakterini canlandıran oyuncu Rüveyda Öksüz isimli oyuncudur. Peki Rüveyda Öksüz kimdir ileyici tarafından olsukça merak edilen bir kişi olan Rüveyda Öksüz hakkındaki bilgileri sizler için derledik. 

SEN BENİMSİN DİZİ OYUNCULARI>>>

Sen Benimsin Dizisi Nağme Karakteri Kimdir?

Rüveyda Öksüz Kimdir
sonhaberler2.blogspot.com
Fox Tv'nin yeni Sen Benimsin dizisinde Nağme karakterini canlandıran Rüveyda Öksüz, 24 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncudur. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay bilimleri öğrencisidir. 

Rüveyda Öksüz 2013 yılında katıldığı Miss Turkey'de Türkiye Güzeli seçildi ve Türkiye'yi Miss World 2013'de Endenozya'nın Bali Adası'nda yapılan yarışmada temsil etti. Fakat dereceye giremedi. 2013 yılından bugüne birçok defilede yer aldı. 


Rüveyda Öksüz 1,80 boyunda ve 60 kilo ağırlığındadır. Güzelliği ile aranan isimlerden olan başarılı oyuncu Rüveyda Öksüz daha önce Ezra dizisinde de rol almıştır. Şimdi ise Sen Benimsin dizisinde rol alan güzel oyuncu izleyici karşısına çıkmaktadır.


Rüveyda Öksüz Rol Aldığı Diziler


2015 - Sen Benimsin

2014 - Ezra

sen benimsin dizisi nağme kimdir, sen benimsin nağme resimleri, sen benimsin nağme resimleri, sen benimsindeki nağme isimli oyuncu, sen benimsin dizisi oyuncuları kimler, sen benimsin dizisi nağme gerçek adı, rüveyda öksüz kimdir, rüveyda öksüz kaç yaşında, rüveyda öksüz hakkında bilgi, rüveyda öksüz boyu kilosu kaç, rüveyda öksüz gökhan keser,

Rüveyda Öksüz Resimleri


- Reklamlar -
Sen Benimsin Nağme (Rüveyda Öksüz) Kimdir - Rüveyda Öksüz Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 16:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.