Top Ad unit

23 Temmuz Trabzonspor Differdange Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu Canlı Skor

- Reklamlar -
trabzonspor-differdange-maci-kac-kac-bitti
TRABZONSPOR DİFFERDANGE MAÇI KAÇ KAÇ (23 Temmuz 2015)

Tarbzonspor Differdange hazırlık maçının rövanşı için tekrar sahaya çıkmaktadır. İlk maçını 16 Temmuzda yapan Trabzonspor rövanş maçında ise Differdange'ye konuk oluyor.

Uefa Avrupa Ligi temsilcilerimizden olan Trabzonspor 2. tur ön eleme maçının rövanşı için Lüksemburg takımlarından olan Differdange takımı ile karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor Differdange maçı ile ilgili tüm ayrıntıları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. 22 Temmuz Perşembe akşamı karşı karşıya gelen Trabzonspor Differdange maçı saat 20:00 başlayacak ve bu önemli karşılaşma Josy Barthel statında oynanacak maçı Lig Tv yayınlayacaktır.
Avrupa ligi eşleşmelerinde Differdange takımını ilk maçta 1-0 yenen Trabzonspor bakalım bu maçta nasıl bir oyun ortaya koyacak. 22 Temmuz akşamında oynanan Trabzonspor Differdange maçı ile ilgili tüm ayrıntıları sizler için derledik. İşte Trabzonspor Differdange maçı kaç kaç ve maç sonucu gibi merak edilen bilgiler.

TRABZONSPOR 2 - 1 DİFFERDANGE
   Goller
19. Dakika Salih
81. Dakika Er Rafik
90+3. Dakika S. Aydoğdu

TAKIMLARIN MUHTEMEL İLK 11'LERİ
Trabzonspor İlk 11'i : Onur Salih Dursun Mustafa Yumlu Uğur Demirok Constant Medjani Aytaç Kara Sefa Yılmaz Mehmet Ekici Yusuf Erdoğan Waris
Differdange İlk 11'i : Julien Weber Almeida Siebenaler Bukvic Janisch Alves Jordann Yeye Philippe Lebresne Omar Er Rafik Gauthier Caron Geoffrey Franzoni

UEFA Avrupa Ligi temsilcilerimizden Trabzonspor rövanş maçına çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme maçında Lüksemburg takımlarından Differdange ile eşleşen Trabzonspor ilk maçında kendi sahasında 1-0 kazanmıştır. İkinci maç ise 23 Temmuz 2015 Perşembe akşamı saat 20:00 da Josy Barthel de oynanacak.

trabzon uefa maci kac kac bitti, trabzonspor differdange maci hangi kanalda, trabzonspor differdange maci kac kac bitti, 23 temmuz trabzonspor differdange maci sonucu, trabzonspor differdange maci canli yayin hangi kanal, canliskor, trabzonspor differdange rövanş maçı, 23 temmuz trabzonspor maçı hangi kanalda kaç kaç bitti
- Reklamlar -
23 Temmuz Trabzonspor Differdange Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu Canlı Skor Reviewed by PArasetamol on 10:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.