Top Ad unit

En Hızlı İnterneti Kullanan Ülkeler Hangileri, Dünyada En Hızlı İnternet Hangi Ülkede Kaç Mgbit Kullanılıyor

- Reklamlar -
en-hizli-internet-kullanan-ulkeler
EN HIZLI İNTERNETİ KULLANAN ÜLKELER

Teknolojinin hızla geliştiği dünyada günümüzde artık her işimizi neredeyse internet üzerinden yapmakta ve sosyal medya kanallarını da oldukça sık kullanmaktayız. Dünyanın her yerinde olan internet çılgınlığı giderek artmaktadır.

Hemen hemen her evde ve hepimizin telefonunda bulunan internet bu sebeple hayatımızın vazgeçilmezi ve olmazsa olmazlarımızdandır. Her yıl bazı araştırma şirketleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda ülkelerin internet hızlarını belirlemektedirler.

Dünyadaki her yıl artan internet hızına bizim Türkiye olarak yetişmemiz imkansız gibi görünmektedir. Aşağıda hangi ülkenin hangi hızda internet kullandığının listesi bulunmaktadır. Listeye baktığınızda görülen hızlara göre Türkiye 32 sırada yer almaktadır. Artık Türkiye'nin internet hızını siz tahmin edin. Dünya genelindeki ülkelerin internet hızları yazımızın devamındadır.

İşte En Hızlı İnternet Hızını Kullanan Ülkeler
1- Hong Kong 54,1 Megabit
2- Güney Kore 48,8 Megabit
3- Japonya 42,2 Megabit
4- Letonya 37,5 Megabit
5- Romanya 37,4 Megabit
6- Belçika 32,7 Megabit
7- İsviçre 32,4 Megabit
8- Bulgaristan 32,1 Megabit
9- İsrail 30,9 Megabit
10- Singapur 30,7 Megabit

İşte dünya genelindeki ülkelerde kullanılan internet hızları. Bu veriler 2015 yılı için yapılan araştırmalar sonucunda elde edilmiştir. Yazımızın devamında yorum bölümünden düşüncelerinizi ve söylemek istediklerinizi paylaşabilirsiniz.

dünyada en hızlı interneti hangi ülke kullanıyor, dünya ülkeleri internet hızı sıralaması, hangi ülke hangi hızda internet kullanıyor, en hızlı internet hızını kullanan ülkeler, ülkelerin kullandıkları internet hızları, türkiye internet hızında kaçıncı sırada, en yüksek megabayt interneti kim kullanıyor,
- Reklamlar -
En Hızlı İnterneti Kullanan Ülkeler Hangileri, Dünyada En Hızlı İnternet Hangi Ülkede Kaç Mgbit Kullanılıyor Reviewed by PArasetamol on 16:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.