Top Ad unit

Güneşin Kızları Elif (Dilan Çiçek Deniz) Kimdir, Dilan Çiçek Deniz Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
gunesin-kizlari-elif-kimdir
GÜNEŞİN KIZLARI ELİF KİMDİR
sonhaberler2.blogspot.com
Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Güneşin Kızları yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Pazartesi akşamlarının bir numaralı dizisi olan Güneşin Kızları oyuncuları arasında Hande Erçel, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Miray Akay, Burcu Özberk, Berk Atan gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Diziye yeni isimlerde katılmaya devam ederken son olarak diziye güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz katıldı. Daha önce Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde yer alan Dilan Çiçek Deniz şimdi ise Güneşin Kızları Elif karakteri ile izleyici karşısında olacaktır. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile göz dolduran başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkındaki bilgileri yaşı boyu kilosu kaç gibi merak edilenleri sizler için derledik.

GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>

Güneşin Kızları Elif Kimdir?
sonhaberler2.blogspot.com' aittir
Dilan Çiçek Deniz Kimdir
Güneşin Kızları dizisinde Elif karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz, 7 Mart 1996 yılında Sivas ta doğmuştur. 19 yaşında olan Dilan Çiçek Deniz 2014 yılında yapılan güzellik yarışmasında 2. olmuştur. Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği bölümü mezunu olan Dilan Çiçek Deniz ayrıca modellik ve oyunculukta yapmaktadır. 2014 Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. olan Dilan Çiçek Deniz 2015 yılında Miami de yapılan Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil ederek orada da dereceye girmiştir.

1.77 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz oyunculuk kariyerine ilk olarak Balayı isimli film ile başlamıştır. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru karakterini canlandırdıktan sonra şimdi ise Güneşin Kızları dizisi ile izleyici karşısına çıkmaktadır.

Dilan Çiçek Deniz Yaşı: 19
Dilan Çiçek Deniz Boyu: 1,77
Dilan Çiçek Deniz Kilosu: 55

güneşin kızları elif kimdir, güneşin kızları dizisi elif resimleri, güneşin kızları elif gerçek adı, gunesin kizlari dizisindeki ebru kim, güneşin kızları dizi oyuncuları, güneşin kızları elif, dilan çiçek deniz kimdir, dilan çiçek deniz kaç yaşında, dilan çiçek deniz resimleri, dilan çiçek deniz biyografi, dilan cicek deniz kim,

Dilan Çiçek Deniz Resimleri
 
- Reklamlar -
Güneşin Kızları Elif (Dilan Çiçek Deniz) Kimdir, Dilan Çiçek Deniz Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 12:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.