Top Ad unit

İnadına Aşk Leyla (Yeşim Dalgıçer) Kimdir, Yeşim Dalgıçer Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
inadina-ask-leyla-kimdir
İNADINA AŞK DİZİSİ LEYLA KİM

Yeşim Dalgıçer kimdir, İnadına Aşk dizisinin başlaması ile birlikte dizide rol alan başarılı ve güzel oyuncu Yeşim Dalgıçer dizi içerisindeki önemli ve aranan isimlerin başında olması nedeni ile oyuncunun biyografi bilgilerini sizler için araştırdık.

İnadına Aşk dizisi oyuncuları arasında başarılı bir çok isim yer almaktadır. Başrollerinde güzel oyuncu Açelya Topaloğlu ve yakışıklı oyuncu Can Yaman rol almaktadır. İnadına Aşk dizisinde Yalın karakterini canlandıran Can Yaman dizinin en beğenilen isimleri arasında yerini almaktadır.

İnadına Aşk dizisi Defne ve Yalın karakterleri arasında yaşanan komik ve romantik hikayeyi konu alacaktır. Yazımızın devamında ise İnadına Aşk dizisi Leyla karakteri ve Yeşim Dalgıçer hakkındaki merak edilenleri bulabilirsiniz. İşte Yeşim Dalgıçer biyografi bilgiler.

İNADINA AŞK DİZİ OYUNCULARI>>

İnadına Aşk Dizisi Leyla Karakteri Kimdir?

Yeşim Dalgıçer Kimdir
İnadına Aşk Dizisinde Leyla Karakterini canlandıran Yeşim Dalgıçer 14 Ağustos 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olmuştur. Televizyon ekranlarına ilk kez Affet Bizi Hocam Dizisindeki Mine karakteriyle merhaba demiştir. Yaklaşık 10 yıldır oyunculuk yapmaktadır.

Günlük hayatında rahat kıyafetleri, makyajsız duru bir teni tercih eden güzel oyuncu modayı çok fazla takip etmediğini söylemekle beraber ama hoşuna giden durumlarda da modadan kopmadığını ifade ediyor. Güzellik kavramını ise bakımlı olmak olarak tanımlayan oyuncumuz güzelliğine ve kişisel bakımına çok önem vermektedir. Fiziksel özelliklerine baktığımıza Dalgıçer 170 cm boyunda 55 kilodur. Saç rengi kestane ve göz rengi ise kahverengidir.

Twitter Hesabı: @yesimdalgicer

Yeşim Dalgıçer’in Oynadığı Dizi ve Filmler 
İnadına Aşk
Hile Yolu
Gelecekten Bir Gün
Sakarya Fırat
Cadde Hikayeleri
Osmanlı Cumhuriyeti
Zoraki Koca
Aşk Kapıyı Çalınca
Umut Adası
Rüyalarda Buluşuruz
Acı Hayat
Affet Bizi Hocam

inadına aşk leyla kimdir, inadına aşk leyla karakteri kim, inadına aşk leyla resimleri, inadına aşk dizisi leyla gerçek adı, inadına aşk dizisindeki leyla evli mi, inadına aşk leyla leyla kaç yaşında boyu kilosu kaç, yeşim dalgıçer kim, yeşim dalgıçer resimleri, yesim dalgicer biyografi,

Yeşim Dalgıçer Resimleri
   
- Reklamlar -
İnadına Aşk Leyla (Yeşim Dalgıçer) Kimdir, Yeşim Dalgıçer Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 23:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.