Top Ad unit

Kadir Gecesi Mesajları, Anlamlı Kadir Gecesi Sözleri, Kadir Gecesi Kısa Mesajları

- Reklamlar -
KADİR GECESİ MESAJLARI VE SÖZLERİ

Mübarek Ramazan ayının içerisinde barındırdığı en önemli ve anlamlı gecelerden biri olan Kadir gecesi bu yıl bilindiği gibi 13 Temmuz Pazartesi gününe denk gelmektedir. Kadir gecesi için kesin bir tarih bulunmamaktadır. Bu yüzden Kadir gecesi ramazan ayının son 10 günü içerisinde yer almaktadır.

KADİR GECESİNİN ÖNEMİ
"Doğrusu biz Kur'an'ı Kadir gecesinde indirmişizdir. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede Rablerinin izniyle her türlü iş için inerler.O gece, tanyerinin ağarmasına kadar bir esenliktir." Kadir Gecesi'nde namaz kılıp dua eden kişi 4 bin yıl ibadet etmiş gibi sevap kazanır. Kadir Gecesi namazı saat kaçta kılınır, nasıl niyet edilir, kaç rekattır, kılınışı nasıldır Kadir namazında hangi dualar okunur. Kadir Gecesi faziletleri ve önemi sebebiyle eşsiz bir gecedir, bu gecede Kur'an okuyup dua etmek 2 rekat veya 12 rekatlık namaz kılmak gerekir. Kadir Gecesi namazı her rekat Fatiha ve 3 Kadir suresi okunarak kılınır.

Birde Kadir Gecesinde hepimiz, eş, dost, akraba ve arkadaşlarımıza kadir gecesi ile ilgili mesajlar ve sözler göndeririz. Böyle anlamlı geceler paylaşıldıkça güzelleşmektedir. Bu sebeple bizde sizler için kadir gecesinde göndermeniz için bir çok mesajı ve kadir gecesi sözlerini sizler için derledik.

Kadir Gecesi Mesajları
- Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. kandiliniz kutlu olsun.
- Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.
- Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
- Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle.Kandiliniz Kutlu olsun.
- Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla"ya sunacağı ve O"nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir geceniz hayırlı olsun !
- Allah’ın selamı, rahmeti, merhameti, bereketi, muhabbeti üzerinize olsun. Her halimiz için, bizi bu gecelere ulaştıran Allahımıza hamdolsun. Resulü Ekrem’e selam olsun, Kadir Geceniz mübarek olsun.
- Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.
- Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
- Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi, tüylerinde nur var. Senin de kalbin nurla dolsun kadir gecen mübarek olsun.
- Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Geceniz mübarek olsun..
- Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Kadir Geceniz mübarek olsun.
- Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.
- Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle, Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun...
- Allah’ın selamı, rahmeti, merhameti, bereketi, muhabbeti üzerinize olsun. Her halimiz için, bizi bu gecelere ulaştıran Allahımıza hamdolsun. Resulü Ekrem’e selam olsun, Kadir Geceniz mübarek olsun
- Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Kadir Geceniz Mübarek Olsun.
- Binlerce çiçek var ama gül başka, milyonlarca insan var ama dost başka, milyarlarca gün var ama bugün başka, kadir geceniz mübarek olsun.
- Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kadir gecen mübarek olsun.
- Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun...
- Mübarek Kadir Gecenizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.
- Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun.

kadir gecesi tebrik mesaji, kadir gecesi için güzel sözler, en güzel kadir gecesi mesajları, kısa kadir gecesi mesajları, 2015 kadir gecesi mesajlari, kadir gecesi sözleri, kisa berat mesaji, facebook kadir gecesi resimler, twitter kadir gecesi mesajları, kadir gecesi kutlama mesajları 2015, 2015 kadir gecesi hangi gün, 13 temmuz kadir gecesi mesajlari kisa anlamli sms
- Reklamlar -
Kadir Gecesi Mesajları, Anlamlı Kadir Gecesi Sözleri, Kadir Gecesi Kısa Mesajları Reviewed by PArasetamol on 17:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.