Top Ad unit

Kırgın Çiçekler Dizisi Kader (Çağla Irmak) Kimdir, Çağla Irmak Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
kirgin-ciceler-kader-kimdir
KIRGIN ÇİÇEKLER KADER KİMDİR

Bir genç kızın yetimhaneye yerleştirilmesi ile orada edindiği arkadaş çevresi ve yaşadıklarını konu alan Atv'nin sevilen ve bir anda en çok izlenen dizileri arasında yerini alan Kırgın Çiçekler dizisi tüm heyecanı ile devam etmektedir
Üvey babası ve annesi ile aynı evde yaşayan 16 yaşındaki Eylül üvey babasının tacizleri sonucu annesi tarafından yetimhaneye yerleştirilmiştir. Dizide yer alan tüm oyuncular izleyicinin beğenisini toplamayı başarmışken dizide en çok aranan isimlerin başında gelenleri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Kırgın Çiçekler dizisi Kader karakterini canlandıran oyuncunun gerçek ismi Çağla Irmak'tır. Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Nil Keser, Aleyna Solaker, Derya Artemel gibi başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı Kırgın Çiçekler konusu ve oyuncu kadrosu ile izleyici tarafından beğenilmiştir.

Yazımızın devamında Çağla Irmak hakkındaki bilgiler ve Kırgın Çiçekler Kader karakteri kimdir kaç yaşındadır gibi bir çok bilgiyi bulabilirsiniz.
KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİ OYUNCULARI>>

Kırgın Çiçekler Dizisindeki Kader Karakteri Kimdir?

Çağla Irmak Kimdir
Kırgın Çiçekler dizisinde Kader karakterini canlandıran Naz Çağla Irmak oyuncu Hülya Gülşen Irmak’ın kızıdır. Naz Çağla Irmak Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimini tamamlamıştır ve yine aynı okulda çeşitli tiyatro oyunlarında görev almıştır.
Bu oyunlardan birisi de “Kanlı Düğün” oyunudur. Aynı zamanda Naz Çağla Irmak annesi ile beraber Bizim Evin Halleri adlı dizide rol almış ve bu dizide Anatolia’yı canlandırmıştır.Başarılı oyuncu Çağla Irmak şimdi ise Kırgın Çiçekler dizisinde Kader karakterini canlandırmaktadır.

kırgın çiçekler kader kimdir, kırgın çiçekler dizisindeki kader kim, kırgın çiçekler dizi oyuncuları, kırgın çiçekler kader gerçek adı yaşı boyu kilosu, çağla ırmak kimdir, çağla ırmak biyografi, çağla ırmak kaç yaşında resimleri, çağla ırmak kim, kirgin cicekler kader

KIRGIN ÇİÇEKLER GÜNEY KİMDİR>>

Çağla Irmak Resimleri
- Reklamlar -
Kırgın Çiçekler Dizisi Kader (Çağla Irmak) Kimdir, Çağla Irmak Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 22:53 Rating: 5

2 yorum:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.