Top Ad unit

Ramazan Bayramı Mesajları, 2016 En Güzel Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları

- Reklamlar -
ramazan-bayrami-mesajlari
RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Mübarek Ramazan ayının bu yılda sonuna gelindi ve bu mübarek ayı oruç tutarak ve ibadet ederek geçirdik. Bugün tutulan son oruç ve yapılan son iftar ile ramazan ayını tamamladık. Bu 1 ayın ardından ise gelen Ramazan bayramı ile 3 günlük bir tatil bizleri beklemektedir.

Bu yıl bilindiği gibi Ramazan bayramı 5 Temmuz Salı günü denk gelmiştir. Cuma günü yani bayramın birinci gününde hepimiz sabah bayram namazından sonra büyüklerimiz ellerinden öpmek için ziyaretlere başlayacağız. Ayrıca ziyaretlerin yanı sıra eş dost ve akrabalarımıza bayram tebrik mesajları göndereceğiz. 

Bizde şimdiden herkese herkese iyi bayramlar dileyerek sizlere bayramda gönderebileceğiniz kısa mesajarı ve bayram mesajları ile anlamlı sözleri derledikve yazımızda paylaştık. İşte en güzel bayram mesajları...

İşte En Yeni ve En Güzel Ramazan Bayramı Mesajları
- Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.
- Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mübarek olsun.
- Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun.
- Bizi yaradan ALLAH'a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara hayırlı olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
- Allah'u Teala bu mübarek Ramazan (Şeker) Bayramınızı hayırlı işlerinizin başlangıcı olarak kabul etsin. Ramazan (Şeker) Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah"a. Erişelim birlikte nice bayramlara.
- Mübarek Ramazan (Şeker) bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...
-  Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun. Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.
- Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun. ----- Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazan (Şeker) Bayramınız mübarek olsun!
- Mübarek Ramazan (Şeker) Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...
- Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Kutlu Olsun
- Bu Mübarek Ramazan Bayramı'nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
- Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.
- Bayramların en güzeli ve hayırlısını diliyorum size, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. Bu mübarek bayramda kalplerinizde barış gözlerinizde umut etrafınızda sevgi olsun RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...
- Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!
- Bu ramazanda Birlikte Aynı Sofrada yer Almasakta Bayramda yanınızda Olacağız Mutlaka.. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
- Ramazan geldi Evimize Bereket Getirdi Sofralarımıza Yine, Ramazan Bitsede Bu Ay, Bayramda Yanınızdayız Her An, Ramazan Bayaramızı Kutlarız.
- Dualarım Sizinle Birdahaki ramazan Bayramında Güzel Anılara imza Atmak dileği iLe Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun.
- Gülerek bitti Mübarek Ramazan Ayı, Şimdi Ellerim Havada Dua Ediyorum Yaradanıma Bu Mübarek Ramazan Bayramında herkez Mutlu Olur inşallah Dualarım ALLAH ıma..
- En güzel Anıları birlikte ğaylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek ramazan bayramınızı kutlarız. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!
- Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

anlamlı ramazan bayramı mesajları, dini ramazan bayramı mesajları, bayram mesajlari 2015, ramazan bayrami kutlama mesajlari,2015 ramazan bayrami kutlama mesajlari, seker bayrami mesajlari, ramazan bayrami tebrik mesajlari, en güzel ramazan bayrami kapak resimleri, 2016 ramazan bayrami sms kisa anlamli, yeni bayram mesajlari
- Reklamlar -
Ramazan Bayramı Mesajları, 2016 En Güzel Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları Reviewed by PArasetamol on 00:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.