Top Ad unit

Yaz'ın Öyküsü Dizisi Ferhat (Tarık Ündüz) Kimdir, Tarık Ündüz Kimdir Biyografi ve Resimleri

- Reklamlar -
yazin-oykusu-ferhat-kimdir
YAZ'IN ÖYKÜSÜ FERHAT KİMDİR
sonhaberler2.blogspot.com
Yaz'ın Öyküsü dizisi Ferhat karakteri kimdir, işte Yaz'ın Öyküsü dizisi ile ilgili bilgiler ve dizide ki Ferhat karakterini canlandıran Tarık Ündüz hakkında merak edilenler.
Kanal D'nin yeni dizisi Yaz'ın Öyküsü izleyici ile buluştu. İlk bölümü ile ekranlara gelen Yazın Öyküsü dizisi hakkındaki bilgileri daha önce sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise sizlere Yaz'ın Öyküsü dizi oyuncularını tanıtmaya başlayacağız.

Başrollerinde güzel ve başarılı oyuncu Vildan Atasever'in olduğu ve dizide bir anneyi canlandıran Vildan Atasever'in yanı sıra onun kızı rolünde olan Ece Çeşmioğlu isimli oyuncu yer almaktadır. Daha bir çok oyuncunun yer aldığı Yaz'ın Öyküsü dizisindeki tüm oyuncuları sizlere tanıtmaya devam edeceğiz.

Yazın Öyküsü dizisi oyuncuları arasında olan ve dizide Ferhat karakterini canlandıran Tarık Ündüz dizide en çok aranan isimlerin başında gelmektedir. Dizinin sevilen karakterleri arasında olan Ferhat karakteri yani Tarık Ündüz hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik. İşte Tarık Ündüz biyografi bilgileri ve resimleri...

YAZ'IN ÖYKÜSÜ DİZİ OYUNCULARI>>

Yaz'ın Öyküsü Dizisindeki Ferhat Karakteri Kimdir?
sonhaberler2.blogspot.com
Tarık Ündüz Kimdir 
Yaz'ın Öyküsü dizisinde Ferhat karakterini canlandıran Tarık Ündüz, 4 Temmuz 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. Yakışıklı oyuncu Tarık Ündüz hepimizin tanıdığı ünlü usta tiyatro oyuncusu Gazanfer Özcan’ın torunu olmaktadır.

Tarık Ündüz Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim almış ve mezun olmuştur. Oyunculuğu seçmesinin sebebi ailesinin tiyatro ve oyunculuk uğraşması olarak biliniyor. İlk olarak 2008 yılında Issız Adam filminde rol alarak ekranların karşısına geçmiştir. Tarık Ündüz ve Dedesi Gazanfer Özcan ile ikisi birlikte reklam filminde rol almışlardır. Bir dönem basketbol oynayan, kaleciliğe soyunan Tarık Ündüz daha sonra onun için ağır basan oyunculuk mesleğine devam etmeye karar vermiştir.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler
Issız Adam 2008
İstanbul Çocukları 2009
Adab-ı Muaşeret 2009
Akasya Durağı 2011
Not Defteri 2014 Ufuk

yazın öyküsü ferhat kimdir, yazın öyküsü dizisindeki ferhat, yaz'ın öyküsü dizisi, yaz'ın öyküsü dizi oyuncuları kimler, yazin oykusu dizisi ferhat kim, yazin oykusu oyunculari, yazın öyküsü karakter isimleri, yazın öyküsündeki ferhat gerçek adı, ferhat kimdir yazın öyküsü dizisi, tarık ündüz, tarık ündüz kimdir, tarık ündüz biyografi, tarık ündüz resimleri, tarık ündüz boyu kilosu kaç, tarık ündüz resimleri

Tarık Ündüz Resimleri
- Reklamlar -
Yaz'ın Öyküsü Dizisi Ferhat (Tarık Ündüz) Kimdir, Tarık Ündüz Kimdir Biyografi ve Resimleri Reviewed by PArasetamol on 12:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.