Top Ad unit

Şehrin Melekleri Dizi Oyuncuları Kimler, Fox Tv Şehrin Melekleri Dizi Konusu Nedir

- Reklamlar -
sehrin-melekleri-dizi-oyunculari
ŞEHRİN MELEKLERİ DİZİ OYUNCULARI

Fox Tv den yaz atağı devam ediyor. Bu yaz için yayınladığı dizilere bir yenisini daha ekleyen Fox Tv Şehrin Melekleri dizisi ile yine adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni başlayacak olan Şehrin Melekleri dizisi muhteşem oyuncu kadrosu ile ekranlarda olacaktır.
Şehrin Melekleri dizi oyuncuları arasında Yiğit Dikmen, Buse Varol, Nilay Cafer, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Arda Hacıoğlu gibi bir çok oyuncu yer almaktadır. Dizide İstanbul da artan suç oranlarının önüne geçilmesi amacı ile efsane amir olan Cemal'in kurduğu yeni ekip ile yoluna devam etmesi ile suçluların korkulu rüyası olacaktır. Dizinin başlaması ile birlikte izleyici tarafından dizi oyuncuları ve dizideki karakter isimleri merak edilmektedir. Bizde sizler için bu merak edilen bilgileri derledik. İşte ayrıntılar.

Şehrin Melekleri Dizi Oyuncuları Kimler

Şehrin Melekleri Cemal - Cenk Ertan
Şehrin Melekleri Fırat - Yiğit Dikmen
Şehrin Melekleri Aslıhan - Buse Varol
Şehrin Melekleri Leyla - Tuğçe Karabacak
Şehrin Melekleri Gürkan - Ümit İbrahim Kantarcılar Kimdir>>
Şehrin Melekleri İdil - Nilay Cafer Kimdir>>
Şehrin Melekleri Ertan - Volkan Akçaalan Kimdir>>
Şehrin Melekleri Mirza - Arda Hacıoğlu
Şehrin Melekleri Bedirhan - Ünal Silver

Şehrin Melekleri Dizi Konusu
Fox Tv Şehrin Melekleri dizi konusu genel olarak İstanbul Emniyet Teşkilatı suçla mücadele edecek dinamik bir ekip kurmak ister. Bu ekip için teşkilattan Fırtına Cemal isimli polis görevlendirilir. Asi, genç ve yetenekli bir grup polis, Fırtına Cemal'in ekibinde toplanır. Başlarda birbirlerine zıt giden bu ekip, daha sonra aralarındaki birliği sağlayacak ve suçlarla sonuna kadar savaşacaktır. Cemal'in kurduğu ekip giderek birbirlerine ısınır ve grup içerisnde ki arkadaşlık ve dostluk artmaya devam edecektir.

şehrin melekleri dizisi, şehrin melekleri dizi oyuncuları, şehrin melekleri dizisi oyuncu kadrosu, şehrin melekleri oyuncu isimleri, şehrin meleklerindeki oyuncular, fox tv sehrin melekleri oyunculari, sehrin melekleri, sehrin melekleri karakterleri,
- Reklamlar -
Şehrin Melekleri Dizi Oyuncuları Kimler, Fox Tv Şehrin Melekleri Dizi Konusu Nedir Reviewed by PArasetamol on 14:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.