Top Ad unit

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. Bölüm Fragmanı

- Reklamlar -
EŞKİYA DÜNYAYA DİZİSİ 34. BÖLÜM FRAGMANI

Atv'nin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine heyecan dolu bölümle ekranda oldu ve izleyenleri ekrana kilitledi. Her hafta ilgi ile izlenen dizinin yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlandı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. bölüm fragmanı yazımızdadır.

Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Eşkiya Dünyaya dizisinde Hızır Çakırbeyli üzerine kurulan planları bir bir bozmaya çalışmaktadır. Son bölümde Viktor'u öldüren Ünal Kaplan'ın yeni planı ne olacak ve neler yapacak yeni bölümde göreceğiz. İşte Eşkiya dizisinin 34. bölüm fragmanı.



Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. Bölüm Fragmanı
Dizinin Yeni Bölüm Fragmanı Henüz Yayınlanmadı. Yayınlandığı Anda Burada Olacaktır...



Eşkiya Dünyaya Dizisi 33. Bölüm Özeti..
Tırlarına uyuşturucu koyduğunu düşündüğü Ünal'ın ölümü için plan yapan ve masada onu öldürmek için bazıları ile anlaşma yapan Hızır son anda Ünal'ın yeni oyunu ile karşılaşır ve bu planı iptal olur. Masada birden Viktor'u öldüren Ünal tüm suçu onun üzerine yıkmış ve Hızır'ı kurtardığını söylemiştir. 

Pazar kahvaltısında birden eve gelen Nazlı evdekiler ile gelecek hakkında ve ne yapacakları konusunda karar vermeye çalışırken uzun zamandır konuşmayan birden Hızır'ın oğlu Ömer konuşmaya başlar ve babasına yol gösterir. Ömer'in dediğini yapan Hızır ise Nazlı'yı uyarmış ve bir daha ki yanlışında oğlunu göremeyeceğini söylenmiştir.

eşkiya dünyaya dizisi 34. bölüm fragmanı, eskiya dunyaya hukumdar olmaz 34. bolum fragmanı, eskiya dunya dizisi 34. bolum fragmani, eşkiya dünyaya yeni bölüm fragmanı, eskiya dizisi 34 bölüm fragmani,
- Reklamlar -
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 34. Bölüm Fragmanı Reviewed by PArasetamol on 10:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.