Top Ad unit

Kara Sevda Ozan (Barış Alpaykut) Kimdir Kaç Yaşında

- Reklamlar -
KARA SEVDA OZAN KİMDİR

Başrollerinde Burak Özçivit ile güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün yer aldığı Kara Sevda dizisi her hafta yeni bölümleri ile devam ederken dizde yer alan Kara Sevda dizi oyuncuları oldukça merak edilmektedir.

Kara Sevda dizisinde Ozan karakterini canlandıran Barış Alpaykut aranan isimlerin başında gelmektedir. Yakışıklı oyuncu Ozan karakteri ile izleyenleri kendine hayran bırakmış ve Barış Alpaykut kimdir ve Kara Sevda Ozan kimdir kaç yaşında gibi bilgiler aranmaya başlanmıştır. İşte Barış Alpaykut hakkındaki bilgiler..


Barış Alpaykut Kimdir
Kara Sevda dizisinde Ozan karakterini canlandıran Barış Alpaykut, 20 Temmuz 1987 yılında İstanbul da doğmuştur. Başarılı oyuncu Barış Alpaykut bir çok dizi ve reklam filmlerinde rol almıştır. İstanbul Üniversitesi mezunu olan Barış Alpaykut çeşitli reklam filmlerinde rol almıştır.


Barış Alpaykut ilk olarak Sakarya Fırat adlı dizide canlandırdığı Uğur Teğmen karakteri ile herkesin beğenisini kazanmış ve sonra Kurt Seyit ve Şura dizisinde de Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşi Osman karakterini canlandırmıştır.
Barış Alpaykut daha önceleri Burası Osmanlı 1711 / Sır Kanunu, Bir Zamanlar Osmanlı, Kirli Beyaz, Sakarya Fırat, Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol almıştır. Barış Alpaykut aynı zamanda Yedigün reklamlarında da oynamıştır. 1,77 boyunda ve 72 kilo ağırlığında olan yakışıklı oyuncu yıllardır Japon savaş sanatları üzerine yoğun çalışmalar yapmış, Aikido, judo, kılıç ve yakın dövüş teknikleri üzerine dersler almıştır.

Barış Alpaykut Boyu : 1,77
Barış Alpaykut Kilosu : 72
Barış Alpaykut Twitter : https://twitter.com/BarisAlpaykut

Kara Sevda Oyuncuları Kimler 
Kara Sevda Kemal - Burak Özçivit
Kara Sevda Nihan - Neslihan Atagül
Kara Sevda Asu - Melisa Aslı Pamuk
Kara Sevda Banu - Çağla Demir
Kara Sevda Zeynep - Hazal Filiz Küçükköse
Kara Sevda Tufan - Ali Burak Ceylan
Kara Sevda Emir - Kaan Urgancıoğlu
Kara Sevda Hüseyin - Orhan Güner
Kara Sevda Leyla - Zerrin Tekindor
Kara Sevda Fehime - Zeyno Eracar
Kara Sevda Tarık - Rüzgar Aksoy
Kara Sevda Ozan - Barış Alpaykut
Kara Sevda Önder - Kürşat Alnıaçık
Kara Sevda Vildan - Neşe Baykent

barış alpaykut kimdir, barış alpaykut biyografi, kara sevda ozan kimdir, kara sevda ozan karakteri, kara sevdadaki ozan kaç yaşında boyu kilosu kaç, kara sevda ozan resimleri, baris alpaykut kim,

Barış Alpaykut Resimleri
- Reklamlar -
Kara Sevda Ozan (Barış Alpaykut) Kimdir Kaç Yaşında Reviewed by PArasetamol on 15:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.