Top Ad unit

Oyunbozan Emre (Barış Kılıç) Kimdir, Barış Kılıç Kimdir Kaç Yaşında

- Reklamlar -

OYUNBOZAN DİZİSİ EMRE KİMDİR

Oyunbozan dizisi oyuncuları arasında olan ve sevilen oyunculardan olan Barış Kılıç dizide ünlü bir doktoru canlandırmaktadır. Güllerin Savaşı dizisinde de oldukça başarılı olan Barış Kılıç şimdi ise Oyunbozan dizisi ile ekranlarda olacaktır.

Oyunbozan dizisinde Emre karakterini canlandıran Barış Kılıç izleyici tarafından büyük ilgi görmektedir. Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile dikkat çeken Barış Kılıç kimdir, Oyunbozan dizisi Emre kimdir kaç yaşında gibi bilgileri sizler için derledik. İşte Barış Kılıç biyografi bilgileri..

Barış Kılıç Kimdir
Oyunbozan dizisinde Emre karakterini canlandıran oyuncu Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya da doğmuştur. Lise eğitimini Okmeydanı Anadolu Lisesi’nde tamamlayan oyuncu daha sonra İstanbul üniversitesi iktisat fakültesinden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika’ya giden Barış Kılıç bir süre orada kaldıktan sonra Türkiye’ye döndü ve Yeditepe üniversitesinde yüksek lisans yaptı. Üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde oyunculuk yapmaya başladı. Barış Kılıç bu güne kadar bir çok dizide rol almıştır. Barış Kılıç, 2007 yılında evlendi ve 2 çocuğu vardır.



Barış Kılıç Filmleri ve Dizileri:
2014 - Seni Seviyorum Adamım
2014 - Güllerin Savaşı
2012 - Merhaba Hayat
2013 - Lale Devri
2011 - Adını Feriha Koydum
2009 - Sakarya Fırat
2009 - Aynadaki Düşman
2007 - Vazgeç Gönlüm
2007 - Leylan
2004 - Bütün Çocuklarım

oyunbozan dizisi emre kimdir, oyun bozan emre resimleri, oyunbozan emre gerçek adı, oyunbozan dizisi emre, oyunbozandaki emre kim, barış kılıç kimdir, barış kılıç kaç yaşında nereli, barış kılıç resimleri, barış kılıç boyu kilosu kaç, baris kilic kim,

Barış Kılıç Resimleri
- Reklamlar -
Oyunbozan Emre (Barış Kılıç) Kimdir, Barış Kılıç Kimdir Kaç Yaşında Reviewed by PArasetamol on 17:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.