Top Ad unit

26 Mayıs Fenerbahçe Galatasaray Maçı Kaç Kaç Bitti Türkiye Kupası Finali

- Reklamlar -
GALATASARAY FENERBAHÇE KUPA FİNAL MAÇI 26/05/2016

Ziraat Türkiye Kupasında artık finale gelindi ve bu akşam final maçı ile kupa sahibini bulacaktır. 26 Mayıs Perşembe bu akşam Ziraat Türkiye kupası final maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Rakiplerini eleyerek finale kalan Fenerbahçe Galatasaray kupa maçı için bu akşam karşı karşıya geliyorlar.

Ziraat Türkiye Kupası final maçı olan Fenerbahçe Galatasaray maçı bu akşam 21:15'te Antalya da oynanacak ve maç Atv'den canlı olarak yayınlanacaktır. Fenerbahçe Galatasaray kupa final maçı canlı olarak izlemeyenler yazımızdan maç kaç kaç ve golleri gibi bilgileri takip edebilirler.

MAÇ SONUCU

  FENERBAHÇE 0 - 1 GALATASARAY
Goller
31. Dakika Podolski

Maç: Fenerbahçe Galatasaray Kupa Final Maçı
Tarih: 26/04/2016 Saat: 21:15
Stat: Antalya Stadı
Canlı Yayın: ATV

Süper Toto Süper ligi 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe ile 6. sırada tamamlayan Galatasaray bu akşam Türkiye kupası final maçı için sahaya çıkacaklar. Atv'den canlı olarak yayınlanacak olan bu heyecan dolu maçın bütün ayrıntıları yazımızda olacaktır. İşte Türkiye kupası Galatasaray Fenerbahçe maçı kadroları.

MUHTEMEL 11'LER 
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Denayer, Hakan Balta, Carole, Selçuk İnan, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Sneijder, Yasin, Podolski
FENERBAHÇE: Fabiano, Gökhan Gönül, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper, Volkan Şen, Nani, van Persie

Türkiye Kupası bugüne kadar 53 kez oynandı. Galatasaray 16 kupayla ilk sırayı aldı. Sarı-kırmızılı takımı 9 zaferle Beşiktaş izledi. Trabzonspor'un 8, Fenerbahçe'nin 6 Türkiye Kupası bulunuyor. Anadolu takımları da 2'şer kez Ankaragücü, Gençlerbirliği, Göztepe, Altay ve Kocaelispor'la, 1'er kez de Bursaspor, Eskişehirspor, Sakaryaspor ve Kayserispor'la kupanın sahibi oldu.

Galatasaray ile Fenerbahçe bugüne kadar kupa finalinde dört kez karşı karşıya geldi ve hepsinden de Galatasaray üstün ayrıldı. Sarı-kırmızılıların 12 golüne, sarı-lacivertliler 4 golle karşılık verebildi. Galatasaray, 21 kez final oynayıp 16 kez kazandığı Türkiye Kupası'nda bu sezon oynadıkları 11 maçtan 8 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılarak finale geldi.
Galatasaray, kupada attığı 24 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. Bugüne kadar çıktığı 14 finalde 6 kupa kaldıran Fenerbahçe, kupada oynadığı 11 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 27 gol atıp 8 gol yedi.

Ziraat Türkiye Kupasını Kim Kaç Kere Kazandı
Galatasaray – 16
Beşiktaş – 9
Trabzonspor – 8
Fenerbahçe – 6
Altay – 2
Ankaragücü – 2
Gençlerbirliği – 2
Göztepe – 2
Kocaelispor – 2
Bursaspor – 1
Eskişehirspor – 1
Sakaryaspor – 1
Kayserispor – 1
- Reklamlar -
26 Mayıs Fenerbahçe Galatasaray Maçı Kaç Kaç Bitti Türkiye Kupası Finali Reviewed by PArasetamol on 19:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.