Top Ad unit

Diriliş Ertuğrul 59. Bölüm Fragmanı

- Reklamlar -
DİRİLİŞ ERTUĞRUL 59. BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta UEFA Şampiyonlar ligi maçı dolayısıyla yayınlanmayan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Diriliş yeni 59. bölümü ile 25 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlarda olacaktır.

Diriliş dizisinde Ertuğrul sonunda Noyan'ı yakalıyor. Boğaç sayesinde Noyan'ın yerini öğrenen Ertuğrul Noyanı yakalıyor ve onun eline çivi çakıyor. Peki Noyan ölecek mi? Ertuğrul yakaladığı Noyan'ı kime teslim edecek? İşte Diriliş yeni bölüm fragmanı ile ilgili bilgiler.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 59. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 58. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Diriliş son bölümde diziden sevilen iki karakter diziye veda etti. Diriliş Tuğtekin ve Diriliş Gökçe hatun öldü. Noyan'ın hain planları sonrasında obadan kaçırdığı Gökçe Hatun'u Tuğtekin'in gözleri önünde öldüren Noyan daha sonrasında ise Tuğtekin ile savaşarak sonra onuda öldürmüştür. Tuğtekin ile Gökçe'yi öldüren Noyan obada tansiyonu iyice yükseltmiştir. Sadettin Köpek ise Ertuğrul'u isyancı olarak ilan etmeye devam etmektedir. Sadettin Köpek'in hedefinde ise Sungurtekin vardır. Sungurtekin'i kandırarak kendi tarafına çekmeye çalışan Emir Sadettin bu planında başarılı olmaktadır. Ertuğrul ise Boğaç'ın hain olduğunu ispatlar ve Boğaç'ı yakalar onu konuşturur. Boğaç'ı konuşturmayı başaran Ertuğrul yeni bir plan yaparak Boğaç'tan onları Noyan'ın kaldığı yere götürmek istemiştir. Bir arabanın içine saklanan Ertuğrul ve alpleri Boğaç sayesinde Noyan'ın karargahına gitmişlerdir. bakalım bu sefer Noyan ölecek mi? Ertuğrul Noyan'ı öldürecek mi? Noyan ne zaman ölecek tüm merak edilenler Diriliş yeni bölümde olacaktır.
- Reklamlar -
Diriliş Ertuğrul 59. Bölüm Fragmanı Reviewed by PArasetamol on 17:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.