Top Ad unit

Fetih Kutlamaları Canlı İBB Simultane Uygulaması İndir

- Reklamlar -
FETİH KUTLAMALARI CANLI İZLEME 

29 Mayıs İstanbul'un Fethi için bugün Yenikapı Miting alanında Fetih için büyük çaplı gösteriler ve etkinlik hazırlandı. Oldukça fazla ilgi gören ve yerli yabancı herkesin katılabileceği Fetih kutlamalarında büyük bir yenilik damga vuracaktır. 29 Mayıs Pazar İstanbul'un Fethin'in 563. yılında yapılacak olan etkinlik ve gösteriler akıllı telefonlar ile canlı olarak takip edilebilinecek.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından yapılan ve kullanıma sunulan İBB Simultane uygulaması ile etkinliğe katılan yerli yabancı tüm katılımcılar ve gösterilere katılamayan tüm vatandaşlar İBB Simultane uygulaması ile gösterileri canlı olarak takip edebilecekler. Fetih'in 563. yılı dolayısıyla oluşturulan ve ilerleyen günlerde İstanbul da yapılan tüm yerli yabancı gösterileri bu uygulama sayesinde canlı olarak takip edilme şansı sunuldu.

İBB SİMULTANE UYGULAMASI NEDİR?
İBB Simultane uygulaması kullanıcıların etkinlik alanındaki simultane tercümeyi mobil ve web platformlarından canlı takip edebilmesine olanak veren inovatif bir platformdur.
Kullanıcılar özel bir donanım ihtiyacı olmadan mobil cihazlarından ve her yerden yayına erişebilirler. Uygulama canlı yayının farklı dil seçenekleriyle erişimini desteklemektedir.

İBB SİMULTANE NERELERDE KULLANILACAK
İBB Simultane Uygulaması, uluslararası çapta organizasyonları takip etmek isteyen konuklara, dinleme ve izleme seçenekleri ile büyük kolaylık sağlayacak. İBB Simultane Uygulamasını bilgisayarına, tabletine veya telefonuna indiren kullanıcılar 6 farklı dilde organizasyonu takip edebilecek.

İBB SİMULTANE NASIL NEREDEN İNDİRİLİR
Bugün Yenikapı'da gerçekleştirilecek Fetih kutlamalarında ilk kez kullanılacak olan uygulamayı, akıllı telefon kullanıcıları (http://link.ibb.gov.tr/simultane) linkinden kolaylıkla indirilebilecek.
Bu uygulamayı Google Play Store ile bilgisayarına, tabletine veya telefonuna indiren kullanıcılar 6 farklı dilde organizasyonu takip edebilecek.

- Reklamlar -
Fetih Kutlamaları Canlı İBB Simultane Uygulaması İndir Reviewed by PArasetamol on 14:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.