Top Ad unit

İnstagram Hesabı Açma, İnstagram Nasıl Açılır

- Reklamlar -
İNSTAGRAM HESABI AÇMA İNSTAGRAM KAYDOL

Tüm dünyada kullanıcısı giderek artan İnstagram çılgınlığı devam ediyor. Facebook Twitter gibi sitelerden sonra gelen İnstagram kullanıcı en çok uygulamalardan birisidir. İnstagram ile sevdiğiniz sanatçı ve oyuncuları takip edebileceğiniz gibi kendi fotograf ve videolarınızı da paylaşabilirsiniz. Oldukça fazla kullanıcısı olan İnstagram hesabı nasıl açılır ve İnstagram da video nasıl gönderilir gibi bilgiler araştırılmaya devam ediyor.

Hemen hemen hergün güncelleme gelen İnstagram da yeni hesap açma ve instagramda kişi takip etme nasıl gibi bilgileri sizler için derledik. Herkesin merak ettiği instagram hesabı açma yollarını ve yeni hesap açma bilgileri yazımızdadır.

İNSTAGRAM HESABI AÇMA
Öncelikle instagram hesabı kullanmak için android ve ios işletim sistemi olan bir akıllı telefonunuz olması gerekmektedir. İsterseniz İnsgtagmanı bilgisayardan da kullanabilirsiniz. İlk olarak cep telefonlarınıza indirdiğiniz instagram uygulamasından sonra yapmanız gereken işlemler sırasıyla şöyledir.
sonhaberler2.blogspot.com
1- İnstagram uygulamasını telefonunuza veya tabletinize indirdiğinizde ilk ekranda kaydol simgesi çıkıyor. İnstagram'a mail adresiniz veya facebook adresiniz ile hangisi ile giriş yapmak isterseniz ona göre giriş yap yazısına dokunun

2- Daha sonra kullanıcı adınızı şifrenizi ve mail adresinizi yazmanız gereken bir ekran çıkıyor. Bu ekranda isterseniz facebook bilgilerimi kullan diyerek, facebook adınızın ve eposta adresinizin kullanılmasını isteyebilirsiniz. Yada mail adresinizi yazarak devam edebilirsiniz.

3- Daha sonra ise karşınıza isim yazma ekranı çıkacaktır. Bu ekranda arkadaşlarınızın size bulabilecekleri şekilde yazabilirsiniz. İlgisiz alakasız bir isim yazarsanız arkadaşlarınıza istek gönderseniz bile kabul etmeme ihtimalleri vardır.

4- Adınızı istediğiniz bir kullanıcı adı veya kendi adınız ile yazdıktan sonra ileri butonuna tıklayalım.

5- Adınızı yazdıktan sonra instagram kullanıcı adınızı belirteceğiniz form çıkacak karşımıza.
sonhaberler2.blogspot.com
6- Kullanıcı adınızı yazdıktan sonra instagram için güvenli bir şifre belirleyelim. Güvenli şifre derken şifrenizde türkçe karakter kullanmayın. Bazı telefonlar ve cihazlarda Türkçe karakter olmadığı için giriş yapamazsınız.

İNSTAGRAM İOS İNDİR>>
İNSTAGRAM ANDROİD İNDİR>>
İNSTAGRAM WİNDOWS İNDİR>>

Bu adımdan sonra da instagram hesabı açma işlemini tamamlamış bulunuyoruz. Şimdi ise instagramda istediğiniz kişileri takip edebilir ve istediğiniz resimleri ve videoları paylaşabilirsiniz. Yukarıda telefonuzun işletim sistemine göre instagram indirme linkleri bulunmaktadır. Bu linkler yardımı ile instagram indirme işlemini yapabilirsiniz.
- Reklamlar -
İnstagram Hesabı Açma, İnstagram Nasıl Açılır Reviewed by PArasetamol on 20:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.