Top Ad unit

Kurtlar Vadisi Pusu 298. Bölüm Fragmanı

- Reklamlar -
KURTLAR VADİSİ PUSU 298. BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu da heyecan devam ederken yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Her hafta ilgi ile izlenen ve merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen hafta heyecan dolu bölümle ekranda olan kurtlar vadisinde bu hafta aksiyon dolu sahneler yer almaktadır.

Kurtlar Vadisi son bölümde babasının yerine geçen Pusat yıllardır beklediği hayata kavuştu. Mekanı Pusat'a bırakan Polat Alemdar neler yapacak? Asya gerçekten Fehmi ile evlenecek mi? Kurtlar Vadisi Pusunun yeni bölümü olan 298. bölüm ile ilgili bilgiler ve fragman yazımızdadır. İşte KVP 298. bölüm,

KURTLAR VADİSİ PUSU 298. BÖLÜM FRAGMANI


KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜMDE NELE OLDU (298. Bölüm)
Suriye den görevden dönen Siyah Sancak ekibi görevlerini başarıyla yerine getirdiler ve Polat Alemdar'ın karşısına çıktılar. Polat Yasin den durum ile ilgili bilgileri dinlerken Pusat'ın babasının yerine geçmesinin zamanı geldiğini ve bu durumu istediğini öğrendi. Polat hiç tereddüt etmeden mekanı Pusat'a bıraktı. pusat daha ilk günden orada kumar oynatacağı yönde çalışmalara başladı ve Raskoln ile ortak oldular.

Yeni mekanının açılışını tamamlamak için uğraşan Pusat hiç beklemediği bir şekilde Tilki tarafından esir alınıyor. Kurtlar Vadisi 298. bölümde Polat, oğlu yüzünden zorda kalan Zeynep'i korumaya ve gerçekleri görmesini sağlamaya çalışırken Pusat, Polat'ı arıyor ve abi ben kurtar diyerek yardım istiyor. Polat bakalım Pusat'ı, Tilki'nin elinden kurtarabilecek mi? Zeynep girdiği zor yoldan kurtulabilecek mi? tüm bu merak edilen bilgiler Kurtlar Vadisi 298. bölümde olacaktır. KVP yeni bölüm 2 Haziran 2016 perşembe akşamı ekranlarda olacaktır.
- Reklamlar -
Kurtlar Vadisi Pusu 298. Bölüm Fragmanı Reviewed by PArasetamol on 15:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.