Top Ad unit

Survivor Atakan Boğulma Tehlikesi Anları

- Reklamlar -
ATAKAN'IN BOĞULMA TEHLİKESİ ANLARI

Survivor da bir sakatlık olayı daha yaşandı. Bilindiği gibi 24 mayıs akşamı ada konseyi yapıldı ve survivor elenen isim Gizem Memiç oldu. Ayrıca dün akşam bir de ödül oyunu oynandı ve kazanan takım NBA final maçına gidecekti.
Survivor ada konseyinde açıklayan Acun Ilıcalı bu oyunu kazanan takımı NBA final maçına gideceğini açıkladıktan sonra ödül oyunu oynandı ve oyun sırasında Atakan boğulma anları yaşadı.

ATAKAN BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ
Survivor 24 Mayıs akşamı oynanan su üzerinde dengede durma oyununda karşı takımın yarışmacıları dengede duran Atakan'a engel salıncağını atarak devirmeye çalıştılar. Bu sırada engele çarpan Atakan kötü bir şekilde suya düştü ve bir süre suyun içinde hareketsiz kaldı.

Sudan çıkmasını bekleyen arkadaşları Atakan'ın hareketsiz olduğunu görünce birden hepsi suya atladı ve Atakan'a ilk yardım eden kişi Serkay oldu. Yarı baygın şekilde sudan çıkarılan Atakan hakkında herkes Atakan'ın sağlık durumu nasıl, Atakan'a ne oldu gibi bilgileri merak etmeye başladı.

ATAKAN'IN SAĞLIK DURUMU
Su üzerinde dengede durma oyununda suya düşerek boğulma tehlikesi geçiren Atakan hakkında şuan da net bir bilgi bulunmamaktadır. Atakan'ın nasıl olduğu ve sağlık durumu hakkındaki bilgiler Survivor 25 Mayıs Survivor 78. bölümde belli olacaktır.

İŞTE O ANLAR
- Reklamlar -
Survivor Atakan Boğulma Tehlikesi Anları Reviewed by PArasetamol on 08:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.