Top Ad unit

Diriliş Ertuğrul 61. Bölüm Fragmanı

- Reklamlar -
DİRİLİŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI (61.BÖLÜM)

Diriliş Ertuğrul da oba iyice karışmış durumdadır. kardeşler arasında çıkan fikir ayrılıklarında Ertuğrul kendi yolunu çizmek için adım atıyor. ilgi ile izlenen sevilen dizi Diriliş Ertuğrul da yine nefes kesen bir bölüm ile ekranlarda oldu. Tüm izleyiciler şimdi Diriliş yeni bölüm fragmanı nı beklemektedirler.

Diriliş Ertuğrul 61. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 61. bölüm ile sezon finali yapmaktadır. Diriliş yeni bölümde Ertuğrul kendine inananlar ile yoluna devam ediyor. İşte Diriliş Ertuğrul 61. bölüm fragmanı ve 61. bölüm özeti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 61. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ 60. BÖLÜM ÖZETİ
Diriliş son bölümde obada yapılan beylik seçiminde Gündoğdu ve Ertuğrul aday olurken seçilen isim Gündoğdu oldu. Sadettin köpek Dodurga obası beyine verdiği altınları Gündoğdu ya verdirdi oda bu altınları diğer beyleri yanına almak için kullandı ve beylik seçimini kazandı.

Ertuğrul ile tartışmasında düşerek yaralanan Sungurtekin sağlığına kavuştu ve iyileşti. Gündoğdu bu olay için Ertuğrul'u sorumlu tutarken bu olayı kullanarak onu suçlu göstermeye çalışmaktadır. Obada kendine inananlar ile Bizans sınırına gitmek isteyen Ertuğrul bütün alpleri toplayıp bir konuşma yaptı ve hepsinin yanında olup olmadığını öğrendikten sonra gitmek için hazırlıklara başladı.
Diriliş Ertuğrul 61. bölümde obadan ayrılan Ertuğrul yanındakiler ile birlikte Bizans'a gitmek üzere yola çıkarken Sungurtekin onu engellemeye çalışsa da durduramıyor ve Ertuğrul yoluna devam ediyor. Ayrıca Diriliş dizisi 61. bölüm ile sezon finali yapacaktır. yani Diriliş son bölümü olan 61. bölüm sezon finali olacaktır.
- Reklamlar -
Diriliş Ertuğrul 61. Bölüm Fragmanı Reviewed by PArasetamol on 08:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.