Top Ad unit

Emre Mor Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri

- Reklamlar -
EMRE MOR KİMDİR FUTBOL KARİYERİ

Türkiye Milli takımının yeni yükselen yıldızı Emre Mor son günlerde herkesin merak ettiği ve sevgisini kazandığı oyuncu haline geldi. Oynadığı Türkiye maçlarında oldukça başarılı olan Emre Mor bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.

Genç ve başarılı oyuncu Emre Mor hakkında son zamanlarda Emre Mor kimdir kaç yaşında ve hangi takımda oynuyor gibi bilgiler merak edilmektedir. İşte Emre Mor hakkındaki bilgiler ve Emre Mor futbol kariyeri.

EMRE MOR KİMDİR

Emre Mor Yaşı: 19
Emre Mor Boyu: 1,68
Emre Mor Mevkii: Santrofor

Başarılı futbolcu Emre Mor 1997 yılında Danimarka’da doğmuştur. Doğduğu ülke’nin takımı olan Danimarka Süper Ligi ekiplerinden FC Nordsjaelland U19 takımı’nda forma giymiş ve burada yıldızı parlamıştır. Emre Mor’un babası Türk annesi ise Makedonya’lıdır. Baba tarafından aslen Uşak'lıdır.

Babası Ersoy Mor Danimarka’da sigortasız araç kullandığı ve kazaya sebebiyet verdiği gerekçesi ile 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştır. Hızlı, çok rahat adam eksiltmesi ve şutları ile başarısını sürdüren Emre Mor’un Türkiye Milli Takımı’nı tercih etmesi için Fatih Terim sık sık Emre Mor’un babası ile görüşmüş ve babasının hapishane’de ıslak imzası alınarak Emre Mor milli takıma kazandırılmıştır. 

2013 yılında antrenmanda ayağı kırılan Emre Mor bir daha futbol oynayamayacağı endişesi ile kendisine daha iyi bakmış ve uzun bir süre ayağında 2 kiloluk ağırlıklarla dolaşarak kendisini güçlendirmiştir. 07 Haziran 2016 tarihinde Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile 53 milyon TL karşılığında transferinin gerçekleştiği açıklanmıştır.

EMRE MOR RESİMLERİ
- Reklamlar -
Emre Mor Kimdir Kaç Yaşında Futbol Kariyeri Reviewed by PArasetamol on 09:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.