Top Ad unit

Rafet El Roman Mecnun Albümü 2016 Yeni Albüm Şarkıları

- Reklamlar -
RAFET EL ROMAN MECNUN ALBÜMÜ VE ŞARKILARI

Rafet El Roman yıllardır yaptığı müzik ve söylediği şarkılar ile tüm dinleyicilerin beğenisini kazanmış durumdadır. Başarılı sanatçı şimdi 12. albümü olan Mecnun isimli albümünü çıkardı. uzun zamandır albüm yapmayan Rafet El Roman yeni albümü Mecnun ile hayranlarını sevindirdi.

Rafet El Roman 2016 yeni albümü Mecnun ile tüm müzik marketlerde yerini aldı. Eski ve yeni şarkılardan oluşan Rafet El Roman Mecnun albümünde birbirinden güzel toplam 10 şarkı yer almaktadır. Rafet El Roman 2016 yeni albümü olan mecnun albümünde yer alan şarkıların isimlerini ve sözlerini yazımızda bulabilirsiniz. İşte Rafet El Roman Mecnun albüm sarkilari

RAFET EL ROMAN MECNUN ALBÜMÜ
1. Suç Bende Mi
2. Gidene Dur Diyemem
3. Bir Ara Verelim
4. En Güzel Şey Yaşamak
5. Mecnun
6. Kurşun
7. Bende Özledim
8. Hayat Hüzünlü
9. Şu Hayatta
10. Adımla Seslendi

Rafet El Roman bu yeni albümünde sevilen sanatçı Ferdi Tayfur'un Bende Özledim şarkısını da seslendirmiş ve bu albümde eski şarkılarına yer veren Rafet El Roman Hayat Hüzünlü ve Şu Hayatta gibi şarkılarını yeniden seslendirerek bu albümde yer vermiştir.
Bundan sonraki albümlerinde de daha önceki şarkılarından bir kaçına daha yer vermek istediğini açıklayan Rafet El Roman o şarkılar o zaman seslendirdiğimden daha farklı bir şekilde yeni albümlerimde de yer bulacaktır diye açıklamada bulunmuştur.

2016 Rafet El Roman Mecnun albüm şarkıları ve Rafet El Roman yeni albüm şarkı isimleri gibi bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Sanatçının yeni albümü Mecnun hakkında yorum yaparak sanatçıya destek olabilirsiniz.
- Reklamlar -
Rafet El Roman Mecnun Albümü 2016 Yeni Albüm Şarkıları Reviewed by PArasetamol on 13:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.