Top Ad unit

Şahane Damat Dizi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir

- Reklamlar -
ŞAHANE DAMAT DİZİ OYUNCULARI KİMLER

Star Tv yeni romantik komedi dizisi olan Şahane Damat dizi oyuncuları kimler konusu ne gibi bilgiler dizinin başlaması ile birlikte merak edilmeye başlandı. Şahane Damat dizi oyuncuları arasında güzel oyuncu Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru başrolde olmak üzere daha bir çok başarılı oyuncu yer almaktadır.

Şahane Damat dizi konusu sakar ve acemi bir gazeteci kızın ünlü bir doktorun haberini yapmaya çalışması ile aralarında geçen olayları anlatacaktır. Peki Şahane Damat oyuncuları kimdir ve kim hangi rolde işte ayrıntılar.

ŞAHANE DAMAT OYUNCULARI
Şahane Damat Melike - Burcu Özberk
Şahane Damat Mehmet - Ali Ersan Duru
Şahane Damat Kazibe - Binnur Şerbetçioğlu
Selin Uçer
Hande Kaptan
Mesut Yılmaz
Murat Carim
Leyla Göksun
Köksal Ergür
Selim Gürata

ŞAHANE DAMAT DİZİ KONUSU
Daha önce Güneşin Kızları dizisi Nazlı karakteri ile sevilen Burcu Özberk ile Aşk Zamanı dizisinde rol alan Ali Ersan Duru'nun başrollerinde olan Şahane Damat dizisinde Burcu Özberk, Melike karakteri ile Ali Ersan Duru ise Mehmet karakteri ile izleyici karşısında olacaktır. Dizide Melike sakar bir gazeteci ve Mehmet ise ünlü bir doktordur. Melike, gurbetçi ailesini İstanbul'da bir başına namusuyla yaşayabileceğine ikna etmek için, bazı küçük yalanlar söyleyen bir kızdır. Almanya'daki ailesi, an itibarıyla Melike'nin ödüllü bir gazeteci olduğuna, müthiş bir evde yaşadığına ve doktor nişanlısıyla yakında evleneceğine inanmaktadır.

Gerçekte ise Melike İstanbul denen vahşi ormanda açlık sınırında yaşamaya çalışan sakar bir kızdır ve habercilik hayallerine ancak bir magazin gazetesinde burç yorumu yazacak kadar yaklaşabilmiştir. En kötüsü de, ailesine aralarında yüzük taktıkları yalanını attığı sosyetik estetik cerrah Mehmet Çırağan, Melike ile değil, patronuyla nişanlıdır! Günün birinde Melike hayallerindeki haberi yakalamayı başarır. Öğrendiği skandal ülkeyi sarsacaktır! Ancak o skandalın ucu çok fena bir şekilde Mehmet’e de dokunmaktadır. Tabii ne Melike ne de Mehmet, yalan ve şantajla başlayan hikayelerinin, onları tüm yalanlarını temize çekecek bir aşka taşıyacağını henüz bilmemektedirler
- Reklamlar -
Şahane Damat Dizi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir Reviewed by PArasetamol on 15:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.