Top Ad unit

Süleyman Demirel Vefat Etti, Süleyman Demirel Neden Öldü Hastalığı Neydi

- Reklamlar -
SÜLEYMAN DEMİREL HAYATINI KAYBETTİ

Ülkemizin 9. Cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel hayatını kaybetti. Acılı haber gece yarısı yattığı hastaneden yazılı olarak açıklanarak duyuruldu. Ankara Özel Güven Hastanesinde yatan ve tedavi gören Süleyman Demirel gece fenalaşarak hayatını kaybetti.

40 yılı aşkın siyasi hayatında önemli işler yapan ve önemli bir insan olan Süleyman Demirel ülkemizin 9. cumhurbaşkanıdır. Başbakanlık ta yapan Süleyman Demirel 91 yaşındaydı. Özel Ankara Güven hastanesinde yatan siyasetin babası Süleyman Demirel gece saat 02:05' te solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmiştir.

Süleyman Demire'lin yattığı ve vefat ettiği Özel Ankara Güven Hastanesinden yapılan yazılı açıklama şu şekildedir.

Özel Ankara Güven Hastanesi'nin yaptığı yazılı açıklama şöyle: 
"Sayın 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman DEMİREL, 13 Mayıs 2015 tarihinde böbrek yetmezliği, kalp yetmezliği ve akut solunum yolları enfeksiyonu sebebiyle hastanemize yatırılmıştır.

02.05'TE HAYATINI KAYBETTİ 
Takip eden günlerde sağlık durumu giderek ağırlaşmış ve tedavileri devam etmekte iken, 16/06/2015 tarihinde solunum ve kalp fonksiyonlarında ileri derece kötüleşme olmuştur. Yapılan tüm girişimlere rağmen cevap alınamamış, 17/06/2015 saat 02.05 'de hayatını kaybetmiştir.
Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milletine baş sağlığı dileriz."

süleyman demirel neden öldü, süleyman demirel öldü mü, süleyman demirel kaç yaşındaydı, süleyman demirel hastalığı neydi, süleyman demirel ne zaman öldü, süleyman demirel saat kaçta öldü, süleyman demirel hakkında bilgi, süleyman demirel hayatı, süleyman demirel kaçıncı cumhurbaşkanı, süleyman demirel hangi hastanede öldü, süleyman demirel cenazesi ne zaman, 
- Reklamlar -
Süleyman Demirel Vefat Etti, Süleyman Demirel Neden Öldü Hastalığı Neydi Reviewed by PArasetamol on 09:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.