Top Ad unit

14 Mayıs Beşiktaş Akhisar Belediye Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu

- Reklamlar -
AKHİSAR BELEDİYE BEŞİKTAŞ MAÇI

14 Mayıs Perşembe günü saat 19:45'te karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ve Akhisar Belediye spor maçı ile 31. hafta maçları tamamlanmış olacaktır. Bu haftanın son maçı olan Akhisar Belediye Beşiktaş mamı ile ilgili detaylar yazımızdadır.

Süper Toto Süper Ligin bitimine 4 hafta kala takımlarda ki liderlik yarışları tüm hızıyla devam etmektedir. Süper Ligde bugün Beşiktaş Akhisar Belediye Spor ile karşı karşıya geliyor.

31. haftanın son maçlarından olan Akhisar Belediye Beşiktaş maçı bu akşam 19:45'te başlayacak ve maçın hakemi Bülent Yıldırım olacaktır. Beşiktaş bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi? Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı 14 Mayıs Perşembe akşamı 19:45'te Manisa 19 Mayıs Statyumunda oynanacak.

14 Mayıs Perşembe Akhisar Belediye Beşiktaş maçı tüm ayrıntıları maçın golleri takım kadroları ve maçın geniş özeti gibi tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. İşte Akhisar Belediye Beşiktaş maçı ayrıntıları...

AKHİSAR B. 1 - 1 BEŞİKTAŞ
Goller
Dakika 14 Mehmet Akyüz
Dakika 54 Demba Ba

Takım Kadroları
AKHİSAR BELEDİYE: Oğuz, Tolga, Douglao, İsmail, Kadir, Bilal, Güray, Luan, LuaLua, Bruno, Mehmet Akyüz
BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Motta, Ersan, Sivok, Tolgay, Atiba, Sosa, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Demba Ba

Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor arasında Süper Ligde daha önce toplam 5 maç yapılmıştır. Bu maçlardan 3 tanesini Beşiktaş almıştır. Geriye kalan 2 maçın birisi 3-3 berabere kalırken, biriside 4-1 Akhisar'ın üstünlüğü ile bitmiştir. Yani Akhisar, Beşiktaş karşısında 1 kez üstünlük sağlamıştır. İşte Beşiktaş ve Akhisar Belediye daha önceki karşılaşmaları ve skorları.

İki Takım Arasındaki Daha Önceki Karşılaşmalar
21.12.14 Beşiktaş Akhisar Belediye 3 : 1
23.03.14 Beşiktaş Akhisar Belediye 3 : 0
26.10.13 Akhisar Belediye Beşiktaş 3 : 3
20.04.13 Akhisar Belediye Beşiktaş 4 : 1
23.11.12 Beşiktaş Akhisar Belediye 3 : 1

beşiktaş akhisar belediye maçı, 14 mayıs beşiktaş akhisar belediye maçı, 14 mayıs beşiktaş akhisar belediye maçı ayrıntıları, akhisar belediye beşiktaş maçı kaç kaç bitti, akhisar beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, beşiktaş akhisar belediye maçının golleri, akhisar besiktas 14 mayıs, süper lig 14 mayıs besiktas akhisar maçı bilgileri, akhisar belediyespor beşiktaş maçı
- Reklamlar -
14 Mayıs Beşiktaş Akhisar Belediye Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 19:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.