Top Ad unit

17 Mayıs Pazar Survivor Gönüllülerde Kim Elendi, 17 Mayıs Gönüllüler SMS Sonuçları

- Reklamlar -
17 MAYIS GÖNÜLLÜLER KİM ELENDİ

Bu hafta yeni bir dokunulmazlık ve yeni bir ada konseyi gerçekleştirilen survivor all star da 17 Mayıs Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve ada konseyinde kimin ismi yazıldı. İşte 17 Mayıs Survivor ada konseyi ile ilgili detaylar.

17 Mayıs Pazar akşamı 54. bölüm ile ekranlarda olan Survivor All Star da nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve elenen kişinin hangi takımdan olacağı belli oldu. 17 Mayıs Pazar akşamı kaybeden takım Ada konseyinde elenmesini istediği isimleri yazdılar.

17 Mayıs Pazar dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler oldu ve ada konseyinde elenmek üzere yazılan isimlerde en çok ismi çıkan kişi ... oldu. Bu haftanın elenmesi için ilk aday belli olurken ... bu hafta Sms oylamasına kaldı. Ayrıca 17 Mayıs pazar akşamı Gönüllüler takımı için sms oylaması yapıldı ve Gönüllüler takımı sms oylama sonuçları 20 Mayıs Çarşamba akşamı açıklanacaktır.

20 Mayıs Çarşamba akşamı bakalım gönüllüler takımından kim elenecek. Gönüllüler takımı ** mı elenecek yoksa ismi söylenen diğer iki kişiden birimi elenecek tüm ayrıntılar burada olacaktır. Peki 17 Mayıs Pazar akşamı ada konseyinde kim kimin ismini yazdı.

17 Mayıs Ada Konseyinde Yazılan İsimler

17 Mayıs Ada Konseyinde Turabi HASAN İsmini Yazdı.
17 Mayıs Ada Konseyinde Bozok HASAN İsmini Yazdı.
17 Mayıs Ada Konseyinde Hilmicem HASAN İsmini Yazdı.
17 Mayıs Ada Konseyinde Begüm kimin İsmini Yazdı.
17 Mayıs Ada Konseyinde Sahra BOZOK İsmini Yazdı.
17 Mayıs Ada Konseyinde Hasan BOZOK İsmini Yazdı.

HASAN MI BOZOK MU ELENDİ>>>

17 MAYIS GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI
17 Mayıs Pazar akşamı yapılan Survivor Gönüllüler SMS sonuçları 20 Mayıs Çarşamba akşamı açıklanacaktır.

Survivor all star 17 Mayıs ada konseyinde yazılan isimler yukarıdaki gibidir. Bu hafta SMS oylamasında birinci olan kişi kimin ismini söyleyecek, birde takım içi bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi kimin ismini söyleyecek. Artık giderek zorlaşan Survivor da bakalım ilerleyen günlerde neler yaşanacak.

17 mayıs gönüllüler ada konseyinde yazılan isimler, 17 mayıs pazar gönüllülerde kimin adı yazıldı, 17 mayıs gönüllüler ada konseyi, ada konseyi sonuçları, gönüllüler ada konseyinde kim kimin ismini yazdı, konseyde turabi kimin adını yazdı, 17 mayıs gönüllülerden kim elendi, 17 mayis gönüllüler sms sonuçları, gönüllüler sms sonuçları 17 mayıs, 17 mayıs survivor kim elendi, 17 mayıs sahra mı elendi bozok mu elendi begüm mü elendi, 
- Reklamlar -
17 Mayıs Pazar Survivor Gönüllülerde Kim Elendi, 17 Mayıs Gönüllüler SMS Sonuçları Reviewed by PArasetamol on 23:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.