Top Ad unit

Survivor 17 Mayıs Hasan mı Elendi, Bozok mu Elendi? Gönüllülerden Kim Elendi

- Reklamlar -
17 MAYIS PAZAR HASAN mı, BOZOK mu ELENDİ?

Muhteşem bir dokunulmazlık oyunu ile ekranlarda olan Survivor All Star 54. bölüm ile 17 Mayıs Pazar akşamı ekranlarda oldu. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrasında kazanan takım belli oldu ve kaybeden takım ada konseyine gitti işte detaylar.

Survivor all star 17 Mayıs Pazar dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler oldu ve Gönüllüler takımı ada konseyinde isimler yazdı. İki grup olan survivor gönüllüler takımı arasında yazılan isimler ve kim kimin ismini yazdı gibi bilgileri sizler için derledik.

Survivor All Star 17 Mayıs Pazar günü yapılan gönüllüler ada konseyinde yazılan isimler sanucunda en çok ismi yazılan kişi Hasan ve Bozok oldu. Hasan ve Bozok eleme için seçilen ilk aday olurken bakalım bu hafta Hasan mı, Bozok mu elenecek.

17 MAYIS SURVİVOR GÖNÜLLÜLERDE
 HASAN mı ELENDİ, BOZOK mu ELENDİ?


Pazar akşamı yapılan ada konseyinde gönüllüler Hasan ve Bozok'u eleme için seçtiler ve konseyde 3 oy Hasan'a çıktı. 3 oyda Bozok'a çıktı. Eşit sayıda oy alan isimlerden bakalım bu hafta adaya veda edecek olan isim kim olacak. 17 Mayıs Pazar akşamı yapılan gönüllüler sms sonuçları 20 mayıs çarşamba akşamı açıklanacak.

Gönüllüler Ada Konseyinde Kim Kimin İsmini Yazdı

17 Mayıs Ada Konseyinde Turabi HASAN İsmini Yazdı.
17 Mayıs Ada Konseyinde Bozok HASAN İsmini Yazdı.
17 Mayıs Ada Konseyinde Hilmicem HASAN İsmini Yazdı.
17 Mayıs Ada Konseyinde Begüm BOZOK İsmini Yazdı.
17 Mayıs Ada Konseyinde Sahra BOZOK İsmini Yazdı.
17 Mayıs Ada Konseyinde Hasan BOZOK İsmini Yazdı.

survivor hasan mı elendi bozok mu elendi, survivor gönüllülerden kim elendi, gönüllüler 17 mayıs sms sonuçları, 17 mayıs gönüllülerden hasan mı bozok mu elendi, bozok elendi mi, hasan elendi mi, 17 mayıs hasan mı elendi, 17 mayıs gönüllüler ismi yazılan kimler oldu, 17 mayıs gönüllülerden kim elendi, hasan mı elendi bozok mu elendi
- Reklamlar -
Survivor 17 Mayıs Hasan mı Elendi, Bozok mu Elendi? Gönüllülerden Kim Elendi Reviewed by PArasetamol on 00:25 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.