Top Ad unit

18 Mayıs Beşiktaş Konyaspor Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu

- Reklamlar -
BEŞİKTAŞ KONYASPOR 18 Mayıs 2015

Süper Ligde artık sona yaklaşıldı ve şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam etmektedir. Ligin bitmesine 2 hafta kala Galatasaray liderliğini sürdürmektedir.
Şampiyonluk için çok az bir ihtimali kalan Beşiktaş bu akşam Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Şampiyonun kim olacağının belirlenmesi son haftaya kaldı ve Beşiktaş hiç puan kaybetmeden yoluna devam etmek zorundadır.

32. haftanın kritik maçlarından olan Beşiktaş Konyaspor maçı bu akşam saat 20:00 da başlayacak ve maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu olacaktır. Beşiktaş bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi? Beşiktaş Konyaspor maçı 18 Mayıs Pazartesi akşamı 20:00 da Ankara Osmanlı Statında oynanacak.

18 Mayıs Pazartesi Beşiktaş ve Konyaspor maçı tüm ayrıntıları maçın golleri takım kadroları ve maçın geniş özeti gibi tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. İşte Beşiktaş Konyaspor maçı ayrıntıları...

   BEŞİKTAŞ 0 - 1 KONYASPOR
Goller
Dakika 80 Torje
  
Takım Kadroları
BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Necip, Motta , Olcay, Atiba, Tolgay, Sosa, Mustafa , Demba Ba
KONYASPOR: Kaya, Fuchs, Vukovic, Volkan, Mehmet , Ali Çamdalı, Mahlangu, Mehmet , Torje, Ömer Ali, Hasan Kabze

Beşiktaş ile Konyaspor arasında Süper Ligde daha önce toplam 19 maç yapılmıştır. Bu maçlardan 8 tanesini de Beşiktaş almıştır. Konyaspor da 8 maç almıştır. Geriye kalan 3 maç ise berabere bitmiştir.

beşiktaş konyaspor maçı, 18 mayıs beşiktaş konyaspor maçı, 18 mayıs konya beşiktaş maçı ayrıntıları, beşiktaş konyaspor maçı kaç kaç bitti, beşiktaş konyaspor yurdu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, besiktas konya maçının golleri, beşiktaş 18 mayıs, süper lig 18 mayıs beşiktaş konyaspor maçı bilgileri, besiktas konyaspor maçı
- Reklamlar -
18 Mayıs Beşiktaş Konyaspor Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 11:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.