Top Ad unit

20 Mayıs Survivorda Kim Elendi, Gönüllüler Takımından Kim Elendi 20 Mayıs

- Reklamlar -
20 MAYIS SURVİVOR GÖNÜLLÜLERDEN KİM ELENDİ

Zorlu ve mücadele dolu bir hafta daha geride kalan Survivor All Starda bir haftanın daha sonuna gelindi ve bu hafta yine SMS oylaması sonucunda bir kişi adaya veda edecek. Bu hafta Survivor All Star da kimin elendiği ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır.

Bu haftaki en önemli oyun olan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı Pazar akşamı ada konseyini yaptılar ve elenmek üzere en çok Hasan ve Bozok ismini yazdılar. Ada konseyinde 3 oy Hasan'a ve 3 oy da Bozok'a çıkarak bu hafta elemeye kalan ilk isimler oldular. Elenmek üzere seçilen ilk adaylar belli olurken bu akşam Hasan ve Bozok'un karşısına 2 isim daha söylenecek bunlardan birini 20 Mayıs gönüllüler sms oylaması sonucunda birinci olan kişi bir isim de bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmicem de bir isim söyleyecek.

Bakalım bu hafta survivor all star gönüllüler takımında sms oylamasında kim birinci olacak ve Gönüllüler SMS sıralaması nasıl olacak. Tüm bu soruların cevaplarını ve 20 Mayıs Gönüllüler sms oylama sonuçları ile elemeye kalan kişilerin kimler olduğunun bilgisini sizler için derledik.

20 MAYIS GÖNÜLLÜLER TAKIMINDAN 
SAHRA ELENDİ

Survivor All Star bu akşam yayınlanan 57. bölümde Gönüllüler takımı sms sonuçları ve sms sıralaması bilgileri açıklandı ve birde bu akşam erzak oyunu oynandı. Sms sıralamasında birinci Hasan oldu ve Turabi ismini söyledi. Hilmicem ise Sahra ismini söyledi. Söylenen bu isimler arasında en az oyu alan kişi SAHRA oldu ve bu hafta elenen isim oldu.

survivor 20 mayıs kim elendi, 20 mayıs survivor sms sonuçları, 20 mayıs survivor gönüllülerden kim elendi, 20 mayıs survivor all star sms sıralaması, survivor hasan mı elendi bozok mu elendi, dün akşam survivor da kim elendi, 20 mayıs survivor elenen kim,
- Reklamlar -
20 Mayıs Survivorda Kim Elendi, Gönüllüler Takımından Kim Elendi 20 Mayıs Reviewed by PArasetamol on 10:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.