Top Ad unit

21 Mayıs Fenerbahçe Bursaspor Maçı Kaç Kaç Bitti Türkiye Kupası

- Reklamlar -
FENERBAHÇE BURSAPOR MAÇI

Ziraat Türkiye kupası maçlarında da artık sona yaklaşıldı ve bu akşam oynanacak olan son maçla yarı final rövanş maçları tamamlanmış olacaktır. Bu akşam 21 Mayıs Perşembe akşamı Fenerbahçe Bursaspor maçı ile tamamlanacak olan maçın ardından Türkiye kupası finalistleri de belli olacaktır.

Galatasaray ile Sivasspor eşleşmesi ve yaptığı maçlar sonucunda Galatasaray iki maçta da kazanarak finale çıkan ilk takım oldu. 21 Mayıs Perşembe akşamı oynanacak olan Fenerbahçe Bursaspo maçında bakalım Galatasaray'a kim rakip olacak.

Bu akşam karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Bursaspor yarı final ilk maçında Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. bu akşam rövanş maçı için biraraya gelecek olan ve merakla beklenen Fenerbahçe Bursa maçı bu akşam Şükrü Saraçoğlu Statında saat 20:30 da başlayacak ve maç ATV den naklen yayınlanacak maçın hakemi ise Bülent Yıldırım olacaktır. Fenerbahçe Bursaspor maçı kaç kaç bitti, maçın önemli anları maçın golleri ve kimin kazandığı gibi bilgiler yazımızın devamındadır.

FENERBAHÇE 0 - 3 BURSASPOR
  Goller;
Dakika 33 Volkan
Dakika 76 Fernando
Dakika 84 Şamil Cinaz

Fenerbahçe Bursaspor Maçı İlk 11'ler
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Diego Ribas,Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Michael Kadlec, Emmanuel Emenike.
Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Serdar Aziz, Aziz Eraltay, Ozan Tufan, Fernando Belluschi, Filipe Josue, Volkan Şen, Cedric Bakambu, Jose Fernandao. 

İki takım Süper Lig’de 92. kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan 92 maçtan 47'sini Fenerbahçe kazanırken, 13'ünü Bursaspor kazandı ve 32 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçenin ligde kaydettiği 145 gole, Bursaspor 73 golle karşılık verdi.

fenerbahçe bursaspor maçı kaç kaç, fenerbahçe burssapor türkiye kupası maçı, fenerbahçe bursaspor, 21 mayıs fenerbahçe bursaspor ömaçı golleri, fenerbahçe bursaspor canlı anlatım, fenerbahçe bursaspor maç skoru, fenerbahçe bursaspor kim kazandı, fenerbahçe bursaspor 21 mayıs maç sonucu, ziraat türkiye kupası final maçı ne zaman, 
- Reklamlar -
21 Mayıs Fenerbahçe Bursaspor Maçı Kaç Kaç Bitti Türkiye Kupası Reviewed by PArasetamol on 12:53 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.