Top Ad unit

24 Mayıs Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, 24 Mayıs Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı

- Reklamlar -
24 MAYIS ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI

Bu hafta yeni bir dokunulmazlık ve yeni bir ada konseyi gerçekleştirilen survivor all star da 24 Mayıs Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve ada konseyinde kimin ismi yazıldı. İşte 24 Mayıs Survivor ada konseyi ile ilgili detaylar.

24 Mayıs Pazar akşamı 59. bölüm ile ekranlarda olan Survivor All Star da nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve elenen kişinin hangi takımdan olacağı belli oldu. 24 Mayıs Pazar akşamı kaybeden takım Ada konseyinde elenmesini istediği isimleri yazdılar.

24 Mayıs Pazar dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler oldu ve ada konseyinde elenmek üzere yazılan isimlerde en çok ismi çıkan kişi Hakan ve Berna oldu. Bu haftanın elenmesi için ilk aday belli olurken Berna ve Hakan bu hafta Sms oylamasına kaldı. Ayrıca 24 Mayıs pazar akşamı Ünlüler takımı için sms oylaması yapıldı ve Ünlüler takımı sms oylama sonuçları 27 Mayıs Çarşamba akşamı açıklanacaktır. Peki 24 Mayıs Pazar akşamı ada konseyinde kim kimin ismini yazdı.

24 Mayıs Ünlüler Ada Konseyinde Yazılan İsimler
Survivor Serenay BERNA İsmini Yazdı
Survivor Doğukan BERNA İsmini Yazdı
Survivor Hakan BERNA İsmini Yazdı
Survivor Anıl HAKAN İsmini Yazdı
Survivor Merve HAKAN İsmini Yazdı
Survivor Berna HAKAN İsmini Yazdı

Survivor all star 24 Mayıs ada konseyinde yazılan isimler yukarıdaki gibidir. Bu hafta SMS oylamasında birinci olan kişi kimin ismini söyleyecek, birde takım içi bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi kimin ismini söyleyecek. Artık giderek zorlaşan Survivor da bakalım ilerleyen günlerde neler yaşanacak.

survivor 24 mayıs ada konseyi, survivor all star ada konseyinde kimin ismi yazıldı, gönüllüler ünlüler ada konseyinde kimin ismini yazdılar, survivor da en çok kimin ismi yazıldı 24 mayıs, 24 mayıs pazar ada konseyi ayrıntıları, 24 mayısta en çok ismi yazılan, gönüllüler ünlüer 24 mayıs sms sonuçları, 24 mayıs smse kalan isim,
- Reklamlar -
24 Mayıs Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı, 24 Mayıs Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı Reviewed by PArasetamol on 15:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.