Top Ad unit

25 Mayıs Başakşehir Fenerbahçe Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu

- Reklamlar -
FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI

Artık nefesler tutuldu ve 2015 yılının şampiyonunun belirleneceği son ana gelindi. Süper ligde belki de en kritik maç olan Fenerbahçe Başakşehir maçı şampiyonluk krizini çözmek açısından oldukça önemli bir maçtır. Şu anda lider olan Galatasaray'ın şampiyon olup olamayacağı bu maç sonucu belli olacaktır.
Süper lig maçları tüm hızıyla devam ederken Fenerbahçe Başakşehir ile bugün karşı karşıya geliyor. Şampiyonun kim olacağının belirlenmesi son haftaya kaldı ve bakalım lig nasıl sonuçlanacak.

33. haftanın en kritik maçlarından olan Başakşehir Fenerbahçe maçı bugün saat 20:00 da başlayacak ve maçın hakemi Ali Palabıyık olacaktır. Fenerbahçe bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi? Fenerbahçe Başakşehir maçı 25 Mayıs Pazartesi günü 20:00 da oynanacak. 25 Mayıs Pazartesi Fenerbahçe ve Başakşehir maçı tüm ayrıntıları maçın golleri takım kadroları ve maçın geniş özeti gibi tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. İşte Fenerbahçe Başakşehir maçı ayrıntıları...

BAŞAKŞEHİR 2 - 2 FENERBAHÇE
Goller
Dakika 53 M.Badal
Dakika 63 M.Badal
Dakika 81 Diego
Dakika 88 Webo

Takım Kadroları
BAŞAKŞEHİR: Volkan B., Badji, Yalçın, Epureanu, Alparslan, Mahmut, Sedat, Visca, Mossoro, Doka, Semih
FENERBAHÇE: Volkan D., M.Topuz, Alves, Egemen, Caner, M.Topal, Emre, Diego, Kuyt, Sow, Webo

Fenerbahçe ve Başakşehir arasında Süper Ligde daha önce toplam 14 maç yapılmıştır. Bu maçlardan 8 tanesini Fenerbahçe almıştır. Başakşehir de 5 maç almıştır. Geriye kalan bir maç ise berabere kalmıştır. 

başakşehir fenerbahçe maçı, 25 mayıs başakşehir fenerbahçe maçı, 25 mayıs fenerbahçe başakşehir maçı ayrıntıları, başakşehir fenerbahçe maçı kaç kaç bitti, başakşehir fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, fenerbahçe başakşehir maçının golleri, fenerbahçe 25 mayıs, süper lig 25 mayıs başakşehir fenerbahçe maçı bilgileri, başakşehir fenerbahçe maçı
- Reklamlar -
25 Mayıs Başakşehir Fenerbahçe Maçı Kaç Kaç Bitti Maç Sonucu Reviewed by PArasetamol on 11:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.