Top Ad unit

27 Mayıs Survivor All Star Kim Elendi, 27 Mayıs Ünlüler SMS Sonuçları

- Reklamlar -
SURVİVORDA KİM ELENDİ 27 MAYIS 

27 Mayıs Çarşamba akşamı Survivor All Star da yine nefesler tutuldu ve elenen yarışmacının kim olduğu oldukça merak edildi. Tüm izleyenler tarafından merakla beklenen Survivor Ünlüler sms sonuçları açıklandığı an sizlere sitemizden duyurduk. İşte 27 Mayıs Survivor elenen isimin kim olduğu hakkındaki bilgiler.

24 Mayıs Pazar akşamı Ünlüler ada konseyi sonucunda konseyde en çok ismi yazılan kişi Hakan ile Berna olmuştu ve bu hafta ünlüler takımı arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu ise Doğukan kazanmıştı. Ada konseyinde ismi yazılan Berna ve Hakan ilk aday oldu. 27 Mayıs Çarşamba akşamı yapılan eleme gecesinde ise survivor ünlüler takımında en yüksek sms oyunu alan isim Merve oldu ve haftanın birincisi seçildi. 27 Mayıs Çarşamba akşamı Hakan ve Berna'nın karşısına kimlerin ismi söylendi.

Ünlüler takımı haftanın birincisi olan Merve söylediği isim Serenay oldu. Bireysel dokunulmazlığı olan Doğukan da bu iki ismin karşısına Anıl ismini söyledi. Peki 27 Mayıs Ünlülerde kim elendi? İşte Detaylar.

27 MAYIS ELENEN İSİM BERNA OLDU

27 Mayıs Ünlüler takımı sms halk oylamasında seçilen isimler arasında ve takım içerisinde en az oyu alan isim BERNA oldu. Yarışmalarda oldukça başarılı olan BERNA, 27 Mayıs Ünlülerden elenen isim oldu.

27 Mayıs Gönüllüler SMS Sıralaması
1.MERVE
2.HAKAN
3.SERENAY
4.ANIL
5.BERNA
6.DOGUKAN

survivor kim elendi, 27 mayıs survivorda kim elendi, 27 mayıs ünlüler sms sonuçları, 27 mayıs survivor sms sıralaması, 27 mayısta kim elendi, survivor ünlüler kim elendi, hakan mı elendi, berna mı elendi, serenay mı elendi, 27 mayıs kim elendi, sorvayvır kim elendi, sörvayvırda dün kim elendi
- Reklamlar -
27 Mayıs Survivor All Star Kim Elendi, 27 Mayıs Ünlüler SMS Sonuçları Reviewed by PArasetamol on 14:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.