Top Ad unit

27 Mayıs Survivor Ünlüler SMS Sonuçları, Ünlüler sms Sıralaması

- Reklamlar -
27 MAYIS ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI

Giderek sona yaklaşılan Survivor All Star da bu akşam bir eleme heyecanı daha yaşanacak ve bir yarışmacı daha adaya veda edecektir. 62. bölüm ile bu akşam 27 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlarda olacak olan Survivor All Star da elenen kişi Ünlüler takımından olacaktır.

24 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı bu hafta ada konseyinde bir yarışmacıyı elemek için yazdıkları isimler sonucunda en çok ismi yazılan kişi Berna ve Hakan oldu. Ada konseyinde oylama sonucunda Hakan'a 3 oy, Berna'ya 3 oy çıkmıştı. Bu hafta elenmek üzere seçilen ilk isimler belli oldu. 27 Mayıs Çarşamba akşamı ise SMS oylamasında birinci olan kişi Hakan ve Berna'nın karşısına bir isim daha söyleyecek, birde bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazanan Doğukan elenmek üzere bir isimde o söyleyecek bakalım bu hafta Ünlüler takımından en yüksek oyu kim alacak ve elenen isim kim olacak.

Yazımızın devamında 27 Mayıs Ünlüler SMS oylama sonuçlarını ve sms sıralaması ile ismi yazılan kişilerin kimler olduğunun bilgisini bulabilirsiniz. İşte 27 Mayıs Çarşamba Ünlüler SMS sonuçları ve elenen isim hakkındaki detaylar.

27 MAYIS ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI
1- MERVE
2- HAKAN
3- SERENAY
4- ANIL
5- BERNA
6- DOGUKAN

ÜNLÜLER KİM ELENDİ>>>

Bu hafta yapılan Survivor Gönüllüler takımı SMS sonuçları ve sıralaması yukarıdaki gibidir. Her hafta Survivor SMS oylama sonuçları ve sıralamaları acunn.com ile aynı anda burada olacaktır. Bu hafta ki oylama sonuçları ve yarışma hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

survivor ünlüler sms oylaması, 27 mayıs ünlüler sms sıralaması, 27 mayıs çarşamba survivor ünlüler sms de kim birinci oldu, 27 mayis ünluler sms sonuclari ve siralamasi, survivor ünlülerden kim elendi, 27 mayıs survivor kim elendi,
- Reklamlar -
27 Mayıs Survivor Ünlüler SMS Sonuçları, Ünlüler sms Sıralaması Reviewed by PArasetamol on 14:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Son Haberler2 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.